Zokogva hívta fel Chelsy Davy Harry herceget az esküvő előtt

Forrás: WireImage/2010 Samir Hussein/Samir Hussein -
Meghan Markle Chelsy Davy sírás telefonhívás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Chelsy Davy felhívta az esküvő előtt Harry herceget és könnyek között búcsúzott el egykori kedvesétől.

Hét évig járt együtt Chelsy Davy-vel Harry herceg, aki kötődése jeléül még az esküvőre is meghívta exét. A szőkeség azonban csak a ceremónián vehetett részt, az esti partin már nem. Amikor megtudta ezt, nagyon csalódott volt és azonnal felhívta a herceget.

A Vanity Fair egy közeli forrásra hivatkozva azt írja, hogy a korábbi hírekkel ellentétben Harry felvette a telefont egykori kedvesének, aki akkor már zokogott, majd hosszasan elbeszélgettek.

Egyértelmű volt, hogy ez az utolsó hívásuk, és ezzel vége mindennek, mivel Harry továbblépett. Chelsy nagyon érzelmes volt, könnyeivel küszködött és a fejébe vette, hogy az esküvőre sem megy el. Végül mégis elment és megígérte Harrynek, hogy nem csinál botrányt" - nyilatkozta az ismerős.

Chelsy Davy könnyek között vált el Harrytől Forrás: WireImage/2010 Samir Hussein/Samir Hussein
Nem törölték Hosszú Katinka Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20180525-nem-toroltek-hosszu-katinka-facebookoldalat.htmlHosszú Katinka Facebook-oldala eltűnt, miután bejelentette a szakítás hírét. Az úszónő azt állítja, Shane törölte, hiszen ketten voltak az adminisztrátorok, de valószínűleg nem tűnt el az oldal. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPuzsér Róbert röviden véleményzete Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításáthttp://www.life.hu/sztarok/20180525-puzser-robert-roviden-velemenyzete-hosszu-katinka-es-shane-tusup-szakitasat.htmlPuzsér Róbert ezúttal sem maradt szótlan, bár tőle szokatlanul röviden véleményezte Hosszú Katinka és Shane Tusup szakítását. TV + SztárokOrigoMagyar edzővel folytathatja a felkészülést Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-magyar-edzovel-folytathatja-a-felkeszulest-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka és Shane tusup szakításával felmerül a kérdés, hogy kivel folytatja az úszónő a felkészülést? Valószínűleg magyar edzője lesz. TV + Sztárok--Ördög Nóra Lisszabonban veszett össze egy rendőrrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-ordog-nora-lisszabonban-veszett-ossze-egy-rendorrel-nanasiek.htmlÖrdög Nóra Lisszabonban kezdett vitatkozni egy rendőrrel, miután megbírságolta őt és férjét azért, mert rossz helyre parkoltak. TV + Sztárok--Tess Holliday plus size modell csábító fotót posztolt: kanapén heverve mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180525-tess-holliday-plus-size-modell-csabito-fotot-posztolt-a-kanpen-heverve-mutatta-meg-idomait.htmlTess Holliday nem tartozik a sovány modellek közé, de ő büszke a domborulataira, a kommentelők pedig imádják ezért. Legutóbbi fotóján is nagyon csábító! TV + Sztárok--Meghan Markle kiröhögte Harryt, akit beszéde közben megtámadott egy méhhttp://www.life.hu/sztarok/20180525--meghan-markle-kirohogte-harryt-akit-beszede-kozben-megtamadott-egy-meh.htmlMeghan Markle és Harry herceg megjelenése Károly herceg születésnapján volt az első olyan hivatalos esemény, amin házaspárként vettek részt. Az esemény tartogatott egy kis humort is, legalábbis az alábbi felvétel nézői jól szórakoztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.