Hajdú Péter búcsúzik: vasárnap este lesz az ATV-n az utolsó Esti Frizbi

Forrás: Facebook -
Esti Frizbi ATV Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este látható az ATV-n az utolsó Esti Frizbi. A műsor két év után szűnik meg. 

"Bár tagadhatatlan, hogy a távozásom körül kialakult némi kellemetlenség, alapvetően jó érzések maradnak bennem az elmúlt két évről. Amikor szerződést kötöttünk, álmomban sem gondoltam volna, hogy mindhárom általam készített műsor ekkora siker lesz, de megtörtént, ezért hálával tartozom a csatornának, és persze a csapatomnak. A csúcson hagyom abba" - nyilatkozta a Ripostnak Hajdú, és hozzátette a jövő tekintetében még nem szeretne konkrétumokba bocsátkozni, de abban biztos, hogy számára az út, csak felfelé vezet.

"Ha ősztől folytatom a televíziózást, egy dologban mindenki biztos lehet, nem fogom lejjebb adni. Nem megyek bele olyan kompromisszumokba, melyek nem építenek" - jelentette ki.

Forrás: Facebook

Ez Rubint Réka és Schobert Norbi szerelmének titkahttp://www.life.hu/sztarok/20180527-ez-rubint-reka-es-schobert-norbi-szerelmenek-titka-vallomas.htmlA több mint másfél évtizede házasságban élő Rubint Réka és Schobert Norbert a mai napig szemmel láthatóan imádják egymást. Réka most elmondta, mi a szerelmük titka. TV + SztárokOrigoAsztrológus vetette össze Harry herceg és Meghan Markle horoszkópjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180527-asztrologus-vetette-ossze-harry-herceg-es-meghan-markle-horoszkopja.htmlKülönböző közegből jönnek, ám szemmel láthatóan odavannak egymásért. Ilyen lehet Harry herceg és Meghan Markle az asztrológus szerint. TV + Sztárok--Gyönyörű gyűrűvel jegyezte el párja a várandós Nagy Adrit, A Nagy Duett zsűritagjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180526-eljegyezte-parja-a-varandos-nagy-adrit-a-nagy-duett-zsuritagjat.htmlOrigoBodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180526-bodrogi-viktor-lehet-hosszu-katinka-uj-edzoj.htmlA Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzője – értesült a Nemzeti Sport.TV + SztárokOrigoFeleségül vette kedvesét, Anna Ebersteint Hugh Granthttp://www.life.hu/sztarok/20180526-felesegul-vette-kedveset-anna-ebersteint-hugh-grant-majus-25en.htmlMegtörtént, amire a legjobb barátai sem számítottak, az 57 éves Hugh Grant elvette feleségül barátnőjét, a 39 éves Anna Ebersteint. TV + Sztárok--Gyönyörű gyűrűvel jegyezte el párja a várandós Nagy Adrit, A Nagy Duett zsűritagjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180526-eljegyezte-parja-a-varandos-nagy-adrit-a-nagy-duett-zsuritagjat.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.