Tatár Csilla vlogjában Balázs Andival A Nagy Duett versenyzőjével beszélgetett

színésznő Balázs Andrea A Nagy Duett Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon utálja már Kasszás Erzsit? Hogyan bírkozik meg a szakmai féltékenységgel? Mit adott neki A Nagy Duett? Mit csinál akkor, amikor nagyon mélyen van, mégis mindenki azt várja tőle, hogy a társaság középpontja legyen? Egyáltalán kicsoda Balázs Andi? Tatár Csilla a vlogjában a színésznő Balázs Andival többek között ezekről beszélgetett. 

Balázs Andi egyebek mellett arról is beszélt, hogy egyáltalán nem utálta meg Kasszás Erzsi karakterét, sőt, az is, és A Nagy Duett-beli szereplése is hozott be nézőket a színházba. Hozzátette, tudta, hogy nem maradhat rajta a boltos karaktere, és ma már mindenki tudja, hogy nem Erzsinek, hanem Andinak hívják. Arról is beszélt, hogy kollégái figyelmeztették, hogy vigyázzon a reklámszereppel, és elárulta azt is, hogy miként fogadta a támadásokat.

Azt is elmesélte, hogy alkatából adódan már tiniként sem fogadták el azonnal, de amikor igen, akkor hatalmas kötődései alakultak ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.