Emma Watson és Chord Overstreet szakítottak

Forrás: Getty Images -
Glee (sorozat) szingli Emma Watson Harry Potter szakítás Chord Overstreet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson és a Glee-ből ismert színész, Chord Overstreet fél év randizgatás után szakítottak.

Emma Watson és Chord Overstreet fél évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, és úgy tűnt, igazán fellángoltak közöttük az érzelmek. Az elmúlt hónapokban nagyon sok időt töltöttek egymással, és a hozzájuk közel álló források szerint nagyon jól érezték magukat együtt.

Emma Watson ismét szingli Forrás: Getty Images

Valami azonban mégsem stimmelt, ugyanis a legfrissebb hírek szerint szakított a sztárpár.
A dolgok valahogy nem működtek kettejük között, így most újra mindketten szinglik lettek" – mondta a Mirrornak egy forrás.

Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjét mindenkinek titokban kell tartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20180529-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvojet-mindenkinek-titokban-kell-tartania.htmlHamarosan eljön Liptai Claudia és Pataki Ádám nagy napja, de csak ők tudják, hogy milyen lesz. A vendégeknek fogalma sincs arról, hogy hova kell menniük, az előkészületeken dolgozókat pedig szerződés köti titoktartásra. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane nehéz időszak előtt állnak: vagyonuk felosztása nem lesz egyszerűhttp://www.life.hu/sztarok/20180529-hosszu-katinka-es-shane-vagyonuk-felosztasa-nem-lesz-egyszeru.htmlKatinka és Shane szakításával nemcsak két ember búcsúzik egymástól, egy egész birodalmat kell velük együtt kettéosztani, nem beszélve a hatalmas közös vagyonról, melyet az elmúlt években felhalmoztak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGajdos Tamás 60 éves lett!http://www.life.hu/sztarok/20180528-gajdos-tamas-60-eves-lett.htmlGajdos Tamás a hétvégén betöltötte a 60. életévét, amit nem akármivel ünnepelt meg: teljesítette a magyar bajnoki középtávú triatlont és megkérte barátnője kezét. TV + SztárokOrigoElőállt egy titokzatos tanú: tudja, miért nem lesz meg soha VV Fanni holttestehttp://www.life.hu/sztarok/20180529-eloallt-egy-titokzatos-tanu-tudja-miert-nem-lesz-meg-soha-vv-fanni-holtteste.htmlÚjabb információkat szerzett a Blikk VV Fanni ügyében. Egy titokzatos tanú tudja, miért nem kerülht elő soha a lány holtteste.TV + SztárokOrigoKim Kardashian megmutatta kamaszkori önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20180528-kim-kardashian-megmutatta-kamaszkori-onmagat.htmlKim Kardashian mostanában inkább meztelen fotóival villog a közösségi oldalán, most azonban azt mutatta meg, hogyan festett 17 éves korában, természetesen ruhában. TV + Sztárok--Meztelenül sminkel egyik fotóján Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/sztarok/20180528-meztelenul-sminkel-alessandra-ambrosio-egyik-fotojan.htmlÚgy döntött Alessandra Ambrosio, hogy nem kell ahhoz ruhát viselnie, hogy kirúzsozza ajkait. A fotó meglehetősen szexire sikerült. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.