Perdöntő bizonyíték szólhat a Teréz körúti robbantással vádolt P. László Gergely ellen. Egy illegálisan felszerelt kamera alulról is felvette, így a széles karimájú horgászkalap nem tudta eltakarni arcát. 

A Ripost számolt be arról, hogy perdöntő bizonyíték döntheti el a Teréz körúti robbantással vádolt P. László Gergely sorsát. A rendőrök ugyanis az engedély nélkül vagy félig-meddig szabálytalanul felszerelt kamerák felvételeit is begyűjtötték, így a Dob utcai parkolóház feltűnően alacsonyra felszerelt kamerához is eljutottak.

A Teréz körúti robbantó sorsát eldöntheti a felvételFotó: Polyák Attila - Origo

Ennek felvételein pedig látszik a robbantással vádolt P. László Gergely arca. Nem véletlenül tették bokamagasságba a kamerát a parkolóháznál. Azt akarták, hogy alulról, felismerhető módon mutassa a közelében elhaladó embereket. "A parkoló lejáratánál ugyanis rendszeresen dohányoztak az alkalmazottak, ám valaki állandóan ellopta az ott lévő értékes, álló hamutartót, aminek a cseréje alkalmanként több tízezer forintba került. A vezetőség ezért úgy döntött, hogy egy rejtett kamerát szereltet fel alulra, aminek a felvételen jól kivehetően látszik majd a tolvaj" - írta a Ripost. 

Több elmeorvosi szakértő is megállapította, hogy beszámítható, így ha elítélik, életfogytiglant is kaphat.