Szurikáta-ügy: bocsánatot kért a kisfiú családja a vadaspark igazgatójától

"Forrás: Lantos Gábor " -
szülő bocsánat Kecskeméti Vadaspark szurikáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kecskeméti Vadaspark egyik szurikátája elpusztult, miután egy kisfiú földhöz vágta: a szülők bocsánatot kértek a park igazgatójától.

Nagy port kavart a Kecskeméti Vadaspark elpusztult szurikátájának ügye, de az igazgató szerint ma már nem ezzel kell foglalkozni, hanem az azóta történt pozitív eseményekkel. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, már érkezett új szurikáta a parkba, és az igazgató azt is elárulta, hogy a kisfiú édesapja elnézést kért a történtekért.

Bocsánatot kértek a kisfiú szülei "Forrás: Lantos Gábor "
Tizenöt perc után kihátrált a házasságból a dubaji férj: összeveszett apósávalhttp://www.life.hu/news/20180531-tizenot-perc-utan-kihatralt-a-hazassagbol-a-dubaji-ferj-osszeveszett-aposaval.htmlValószínűleg az egyik legrövidebb házasság zajlott le Dubajban nemrég, a férj ugyanis 15 perc után semmissé tette az egészet: összeveszett apósával. News--Így búcsúztatták szülei a meggyilkolt sólyi kislányt, Adriennthttp://www.life.hu/news/20180531-igy-bucsuztattak-szulei-a-meggyilkolt-solyi-kislanyt-adrienn.htmlEmlékfotóval és jégvarázsos koszorúval búcsúztatták szülei a sólyi gyermekgyilkosság 8 éves áldozatát, Adriennt. News--Kánikula és felhőszakadás várhatóhttp://www.life.hu/news/20180531-kanikula-es-felhoszakadas-varhato-idojaras.html32 fokos meleggel búcsúzik csütörtökön, május 31-én a tavasz. Itt a nyár: kánikula, záporok, zivatarok várhatók. NewsOrigoRengeteg pénzt kereshetsz, ha hiányszakmát választaszhttp://www.life.hu/news/20180530-rengeteg-penzt-kereshetsz-ha-hianyszakmat-valasztasz.htmlHamarosan kiderülnek a felvételi ponthatárok, ám akkor sem kell elkeseredni, ha valaki nem vettek fel a felsőoktatásba, hiszen számos szakma, OKJ-s képzés közül választhat. Most azt is megtudhatjuk, melyek a legjobban fizető szakmák. NewsFotó: Bielik István - OrigoA csótánytej lehet az új szuperételhttp://www.life.hu/news/20180530-a-csotanytej-lehet-az-uj-szuperetel.htmlA legtöbben megborzongunk, ha csótányt látunk keresztülszaladni a lakáson, azonban az ő segítségükkel teremthetik meg a jövő szuperételét. Persze, nem a közönséges csótányból, egyetlen faj képes ugyanis kiválasztani a megfelelő anyagot. News--Ari Kala megérzi, ha valaki hamarosan meghalhttp://www.life.hu/news/20180530-ari-kala-megerzi-ha-valaki-hamarosan-meghal.htmlEgy 24 éves nő állítja, különleges képessége révén képes kiszagolni, hogy ki az, aki a közeljövőben meghal. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.