A Kecskeméti Vadaspark egyik szurikátája elpusztult, miután egy kisfiú földhöz vágta: a szülők bocsánatot kértek a park igazgatójától.

Nagy port kavart a Kecskeméti Vadaspark elpusztult szurikátájának ügye, de az igazgató szerint ma már nem ezzel kell foglalkozni, hanem az azóta történt pozitív eseményekkel. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, már érkezett új szurikáta a parkba, és az igazgató azt is elárulta, hogy a kisfiú édesapja elnézést kért a történtekért.

Bocsánatot kértek a kisfiú szülei"Forrás: Lantos Gábor "

„Ez egy szomorú, sajnálatos esemény, de nem erről kell, hogy szóljon a vadaskert, hanem arról, hogy van egy új állatunk a kifutóban, tehát inkább a pozitív dolgokról" – mondta a vadaspark igazgatója. Azt is elárulta, hogy a kisfiú édesapja elnézést kért a történtekért. „Az apuka reagált az interneten, nem feltétlenül pozitív módon, a saját szemszögéből nézte ezt. Én írtam neki egy privát levelet, és elmeséltem, hogy hogyan történt az egész. Kaptam tőle egy levelet, amiben visszavonta azt, amit először írt, és a család nevében elnézést és bocsánatot kért" – mondta.