A 106 éves nő elárulta hosszú életének meglepő titkát

Forrás: NORTHFOTO/© Sheffield Star / SWNS.com/Sheffield Star / Swns.Com -
kocsma élet házasság idős szerelem hosszú élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeline Dye már 106 éves, abban az évben született, amikor elsüllyedt a Titanic. Most pedig azt is elárulta, hogy mi az, ami ilyen hosszú ideig megtartotta boldogságban.

Egész életében Sheffieldben élt Madeline Dye, idén pedig már 106 éves. 1912-ben született, éppen abban az évben, amikor elsüllyedt a Titanic.

A nem mindennapi asszony 103 éves koráig élt otthonában, akkor költözött be egy idősek otthonába. Még mindig bot nékül jár és a napját azzal tölti, hogy a közös helyiségekben beszélet társaival, akiket elkápráztat remek humorával.

Férfiak nélkül töltötte életét a 106 éves nő Forrás: NORTHFOTO/© Sheffield Star / SWNS.com/Sheffield Star / Swns.Com

A hosszú élet titkának azt tartja, hogy soha nem volt első randija, így pedig soha nem ment férjhez. Úgy gondolja, hogy a házasság nagy stresszel jár, neki pedig sikerült ezt elkerülnie. A nyugdíjas könyvkötő egészen 90 éves koráig kocsmában sem volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.