Tóth Vera közzétett magáról egy fotót, melyen fehér felsőben látható melltartó nélkül. Természetesen ezt a kommentelők is észrevették, és nem is hagyták szó nélkül. Bihari Viki pedig az énekesnő védelmébe szállt: senkinek nincs köze ahhoz, hogy visel-e melltartót, vagy nem.

Tóth Vera egyetlen képével kavarta fel az állóvizet csupán azért, mert a fotón a fehér felsője alatt nem viselt melltartót. A kommentelők persze észrevették, és nagyon sokan kritizálták ezért. Persze vannak olyanok is, akik a védelmükbe vették Verát, például Bihari Viki. Szerinte senkinek nincs köze ahhoz, ki hord melltartót, és ki nem. 

Tóth Vera egyetlen képével okozott felfordulástForrás: Instagram/verajuska

"Szóval az van, hogy pár nappal ezelőtt kitett Tóth Vera egy fotót az instára, ahol egy fehér blúzban álldogáll és nincs alatta kebelemelő. Szerintem a fotó kimondottan cukker, nekem elsőre fel sem tűnt az egész, csak a kommenteket kezdtem el olvasgatni és hát vastagon felszínre tört a nagy magyar női jóindulat. (...) Tényleg tízmillió vérgonosz házmester országa vagyunk, meg hát ugye a hiúság, hogy valaki lefogyott például. Rohaggggyon meg! Tóth Vera addig volt "izgalmas", míg lehetett rugózni a súlyán, most, hogy egy átlagos nőci lett, átlagon felüli hanggal, muszáj találni rajta valamit, ha mást nem, hát azt, hogy nem vett fel melltartót és ez eretnekség, hiszen mi, nők, IMÁDJUK a melltartót. Neeeeeem, nem tépjük le azonnal, miután hazaérkeztünk, nem viszketnek benne néha a kannáink, nem szorít, nem vág a hátunkba, kimondottan IMÁDJUK!!!! Sőt, ebben is alszunk!!!! A legjobban nyáron szeretjük ezt a ruhadarabot, 40 fok felett. Istenem, bárcsak hordhatnék egyszerre több melltartót! - írta Bihari Viki, majd kifejtette, hogy kritizálás helyett inkább támogatnunk kellene egymást, és a melltartó hordása mindenki számára szabad választás."Soha életemen nem láttam még olyan férfit, akit zavart volna egy hetyke kis mell, kalitka nélkül. Milyen érdekes, ez csak a másik nőt zavarja" - tette hozzá, és leírta, ő ugyan nem tud melltartó nélkül létezni, de nem irigy arra, aki igen. "Én nem tudok melltartó nélkül flangálni sajnos, mert nekem a térdeim tartják meg az ikreket így túl a negyvenen, viszont imádom a nőket melltartó nélkül, mert vagány és bátor dolog. Én is szeretnék vékony és peckes dudájú csaj lenni, de ez a vonat elment, cserébe, milyen érdekes, nem vagyok irigy arra, aki úgy szelfizget, ahogy jól érzi magát. nem segít a másikon, ha bántom, NEM ÉRTED B**MEG, hogy ettől vagyunk betegek?! hogy ez cseszi szét az országot, hogy pokollá tesszük, mert csak bántani tudunk?!" - írta Viki.