Cicciolina 66 évesen sem tette még le a lantot, de amellett, hogy élvezi a szereplést szüksége is van a pénzre: családját kell segítenie. 

Cicciolina nem az átlag nyugdíjasok életét éli, pedig 66 évesen már mgethetné, de ő nem tud elszakadni a rivaldafénytől. A híresség még mindig jár fellépésekre, de nemcsak azért, mert élvezi, hanem azért is, mert szüksége van a pénzre: a családját kell támogatnia. 

Cicciolina még mindig vetkőzik"Fotó: Polyák Attila - Origo "

"Nem lettem szégyellős. Imádok szerepelni, szórakoztatni, és úgy gondolom, még mindig jól is csinálom. Ám emellett tény, hogy szükségem van a pénzre. A saját és a fiam megélhetése mellett támogatnom kell a Magyarországon maradt testvéreimet. Ahogy korábban is mondtam, Valéria nyugdíja borzasztóan alacsony, így mindig hozok neki mindenfélét, ruhákat, és ha kell, pénzt is. Az öcsém pedig jó ideje nem kap munkát, így ő is a gondoskodásomra szorul. Imádom őket, és természetes, hogy segítek, amikor csak tudok. Sokan azt hiszik, dúskálok a pénzben, de ez nem igaz, rengeteg perem volt, és komoly összegektől estem el, így beosztással kell élnem" - mondta a Blikknek Cicciolina, aki általában félórást műsort ad egy-egy alkalommal. "Van ének, tánc és egy kis szexi meztelenkedés, igazi Cicciolina-féle. Még mindig imádják az emberek, amerre csak fellépek, mindenhol tömve vannak a klubok" - árulta el.