Rákóczi út VIII. kerület autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeütközött két személyautó Budapest VIII. kerültében, a Rákóczi úton, a Baross tér közelében, az egyik a tetejére borult - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

Egy ember megsérült a karambolban, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a baleset helyszínén, ahol olajszennyeződés is került az úttestre, és azt a járművek mintegy háromszáz méter hosszan széthordták.

Újabb részletek derültek ki Liptai Claudia lánybúcsújárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-ujabb-reszletek-derultek-ki-liptai-claudia-lanybucsujarol.htmlA napokban tartotta lánybúcsúját Liptai Caludia, ami elvileg titkos lett volna, de egyre több részlet derül ki a buliról. TV + SztárokOrigoHorváth Tamás és Balázs Andi A Nagy Duett győzteseihttp://www.life.hu/sztarok/20180603-horvath-tamas-es-balazs-andi-a-nagy-duett-gyoztesei-6-szeria.htmlA Nagy Duett hatodik szériáját Horváth Tamás és Balázs Andi nyerte. Nézd meg az egyik döntős produkciójukat! TV + SztárokOrigoKollányi Zsuzsi és Kamarás Iván esett ki A Nagy Duett döntőjéből elsőkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180603-kollanyi-zsuzsi-es-kamaras-ivan-esett-ki-a-nagy-duett-dontojebol-elsokent-vasarnap.htmlA Nagy duett döntőjében vasárnap este két dal után elköszöntek egy párostól, hárman maradtak versenyben. A negyedik helyen Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván végzett, nekik véget ért a verseny. A döntőben csak a nézők szavazatai számítanak. TV + SztárokOrigoLevetkőzött Puskás Peti barátnője, Eke Angéla http://www.life.hu/sztarok/20180603-levetkozott-puskas-peti-baratnoje-eke-angela.htmlPuskás Peti barátnője, Eke Angéla egy képsorozaton keresztül szeretne tisztelegni azon nők előtt, akik egyedül állnak helyt az élet különböző területein. De mit szól ehhez a zenész? Elárulta. TV + Sztárok--Alsónadrágos modelltől jött zavarba Yvonne Dederick a Feleségek luxuskivitelben kamerái előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180603-alsonadragos-modelltol-jott-zavarba-yvonne-dederick-a-felesegek-luxuskivitelben.htmlGyümölcstál helyett izgalmasabb "dolgot" szeretett volna festeni a Feleségek luxuskivitelben két szereplője Yvonne és Tünde. Yvonne zavart kamaszlányként vihogott az alsónadrágos modell láttán. TV + Sztárok--Közösségi oldalon küldik el Medveczky Ilonának péniszfotójukat idegen férfiak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180603-kozossegi-oldalon-kuldik-el-medveczky-ilonanak-peniszfotojukat-idegen-ferfiak.htmlÍzléstelen üzenetekkel és fotókkal ostromolják a férfiak Medveczky Ilonát, sőt, vannak, akik szexuális tartalmú ajánlatokat tesznek neki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.