Fényűző és gondtalan: ilyennek gondolják a civilek a sztárok életét, pedig nekik is meg kellett küzdeniük tragédiákkal. Senki sem szeret a szenvedéseiről beszélni, de a hírességek, ha akarják, sem tudják titokban tartani életük történetét. Így derült fény néhány híresség tragikus gyermekkorára: Leighton Meester például börtönben született, de Charlize Theronnak sem volt sokkal kellemesebb az élete.

Nicki Minaj

Nicki MinajForrás: Dennis Van Tine / Geisler-Fotopress / DPA / AFP

Ma sikeres énekesnő, de az is csoda. hogy még él. Édesapja ugyanis egy erőszakos drogfüggő volt, aki mindenáron tönkre akarta tenni az életüket. Egy alkalommal még fel is gyújtotta a házukat, hogy ártson Nicki anyjának. A szenvedésekből azonban ő erőt és motivációt kovácsolt, és ma már jobbá tudja tenni nemcsak a saját, de anyja életét is.


Leighton Meester

Leighton MeesterForrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris

A Pletykafészek sztárjának gyermekkora sokkal inkább tűnik egy hollywoodi dráma forgatókönyvének, mint a valóságnak, pedig sajnos ezeket a dolgokat át kellett élnie a színésznőnek. Leighton nem kórházban, hanem egy börtönben látta meg a napvilágot, ahová édesanyja kábítószer-kereskedelem miatt került. A színésznő édesapja szintén börtönbüntetését töltötte. A nehéz kezdés ellenére azonban a színésznő megtalálta az útját: hamar modellkedni kezdett.

Charlize Theron

Charlize TheronForrás: AFP/Angela Weiss

A csodálatos és gyönyörű színésznőnek brutális gyermekkora volt alkoholista és erőszakos apja miatt. Az egyik borzalmas estén Charlize apja annyira ráijesztett erőszakos magatartásával a családra, hogy a színésznő édesanyja agyonlőtte. A dél-afrikai hatóságok önvédelemnek tekintették a történteket, de az az éjszaka az egész család életére hatással volt.

Jack Nicholson

Jack NicholsonForrás: InterCom

A nagyszerű színész gyermekkora sem volt letaglózó meglepetésektől mentes. Később, 37 évesen tudta ugyanis csak meg, hogy ki az igazi anyja, és kik azok, akik felnevelték. Kiderült, hogy az, akit ő a nővérének hitt, valójában az anyja, a szülei pedig a nagyszülei. Jack Nicholsonnak 17 évesen adott életet June, és nem tudta, hogy ki az apa, ezért a nagyszülők úgy döntöttek, ők nevelik majd fel a gyermeket.

Terrence Howard

Terrence HowardForrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

A híres színésznek már fiatalon meg kellett tapasztalnia a kegyetlenséget, apja ugyanis nagyon erőszakos ember volt. Kétévesen érte az első sokk Terrence-t, ugyanis szemtanúja volt annak, ahogy az apja meggyilkol egy másik férfit. Természetesen ezért börtönbe került, szabadulása után pedig elváltak a szülei. Terrence azonban még így is szorosnak érezte a köteléket: 16 évesen a saját kezébe vette az életét, és elköltözött.