Tahi Tóth László özvegye egyedül küzd meg a gyásszal, de most így érzi jól magát. Nem vágyik társasárgra főleg azután, hogy egy barátjuk becsapta őt: visszaélt minden bizalmával.

Ahogy telnek a napok, egyre könnyebb lesz elviselni Tahi Tóth László özvegyének, hogy elvesztette szeretett férjét. A színművész hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából, de gondoskodott arról, hogy felesége jó kezekben legyen. Sajnos azonban éppen ez az ember csapta be őket, nem érdemelte ki a bizalmat.

Tahi Tóth László özvegyét becsapták"Fotó: Mudra László - Origo "

"Ő nem szeretett a halálról, az elmúlásról beszélni, de azt tudom, hogy engem a jövőben biztonságban akart tudni, minden szempontból. Sajnos akire bízott, akire itt hagyott, az visszaélt minden bizalmunkkal és jóindulatunkkal. Erről azonban nem szeretnék beszélni, de ezzel is meg fogok küzdeni. Kért, hogy majd ha eljön az idő, lépjek tovább, de ennek nem jött még el az ideje, most nagyon szeretek egyedül lenni. Magányomban tudom csak az eddigi életemet feldolgozni" - mondta a Lokálnak Tahi Tóth László özvegye, Szilvia.