Mindenki tudja, hogy nem jó ötlet összejönni egy közeli barát exével, ugyanis ez a felállás mindent tönkretehet. Nagyon óvatos és nyílt kommunikáció szükséges ahhoz, hogy mégis működjön a dolog, de általában nem így szokták rendezni ezeket a helyzeteket. Az alábbi sztárok is voltak már ilyen szituációban, ők sem foglalkoztak azzal az íratlan szabállyal, hogy tabu a haver exe.

Kiefer Sutherland és Jason Patric mindketten randiztak Julia Roberts-szelJulia Roberts 1991-ben kezdett el járni Kiefer Sutherlanddel, kapcsolatuk olyan komollyá vált, hogy el is jegyezték egymást, azonban a színésznő visszatáncolt, méghozzá azért, mert kiderült, hogy a színész megcsalta. Julia nem sokkal ezután jött össze Jason Patric-kal, aki mellesleg Kiefer Sutherland egyik nagyon jó barátja, legalábbis az volt...

Kiefer Sutherland, Julia Roberts és Jason PatricForrás: AFP, Getty Images


Tom Cruise és Jamie Foxx jártak Katie Holmes-szalMint ismeretes, Tom Crusie nagyon sokáig ostromolta Katie Holmes-t, mire a színésznő beadta a derekát. Összeházasodtak és született egy közös gyermekük, de kapcsolatuk nem lett egy sikertörténet. Elváltak, Katie pedig sokáig egyedülálló volt, vagy legalábbis sokáig titkolta, hogy lenne valakije. Ám végül kiderült, hogy Jamie Foxx színésszel alkot egy párt, aki nem mellesleg Tom Cruise egyik nagyon jó barátja volt egykor.

Tom Cruise, Katie Holmes és Jamie FoxxForrás: AFP, Getty Images


Owen Wilson és Lance Armstrong jártak Kate HudsonnalOwen Wilson 2007-ben nagyon rossz időszakot élt át, olyannyira, hogy megpróbált végezni magával. Főként azért, mert a vállalkozásaival is akadtak problémák, de Kate Hudsonnal is abban az időben szakítottak. Később ráadásul még az is tetézte helyzetét, hogy Kate Hudson egyik nagyon jó barátjával, Lance Armstronggal jött össze.

Owen Wilson, Kate Hudson és Lance ArmstrongForrás: Getty Images


Taylor Swift és Selena Gomez jártak Taylor LautnerrelA Taylor Swift , Taylor Lautnerrel és Selena Gomez szerelmi hármasa sokáig rejtély volt a rajongók előtt, de később kiderült, hogy bizony mindkét lány járt az Alkonyat sztárjával. Szerencse, hogy az énekesnő és a színésznő barátságát nem tette tönkre az, hogy osztoztak egy fiún, ugyanis ez az elődeikről nem mondható el. 

Selena Gomez, Taylor Lautner és Taylor SwiftForrás: Getty Images