Guinness Rekordot döntöttek az ír nők: több ezren fürödtek meztelenül

Forrás: NORTHFOTO -
meztelen Guinness Rekord ír fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Guinness Rekordot döntöttek az ír nők: több ezren fürdőztek meztelenül a tengerben, ráadásul jó célért.

Több ezer meztelen nő lepett el egy eldugott partot, az ír nők ugyanis megszabadultak a gátlásaiktól és ruháiktól is. A legkülönbözőbb emberek érkeztek és vetkőztek, méghozzá jó célért. Egy jótékonysági szervezetnek gyűjtöttek, akik a gyermekek rákos megbetegedése ellen küzdenek.

Korábban is fürdőztek már meztelenüól a tengerben, csak itt férfiak is vetkőzterk - Képünk illusztráció Forrás: NORTHFOTO

A nemes cél mellett azonban a Guinness Rekordot is sikerült megdönteni ezzel a meztelen fürdőzéssel. A hivatalos információk szerint 2505 nő szabadult meg a ruháiktól, amivel jócskán túllőttek a korábbi rekordon: 2015-ben Nyugat-Ausztráliában 786 résztvevő fürdött pucéran a pozitív testkép jegyében.

A női meztelen fürdőzésről készült képekért kattitns ide!

Amputálni kellett egy kínai kisbaba lábát, miután a nővér leégette egy hajszárítóvalhttp://www.life.hu/news/20180611-amputalni-kellett-egy-kinai-kisbaba-labat-miutan-a-nover-leegette-egy-hajszaritoval.htmlSzörnyű tragédia történt egy 36. hétre született, de egészséges csecsemővel Kínában. Amputálni kellett a lábát, miután egy nővér szénné égette hajszárítóval. News--Hatméteres szörny tetemét mosta partra a tenger Afrikábanhttp://www.life.hu/news/20180610-hatmeteres-szorny-tetemet-mosta-partra-a-tenger-afrikaban.htmlHat méter hosszú, bomladozó tengeri lény tetemét mosta partra a víz Afrikában. A testet a Namíbiai Delfin Projekt munkatársai találták meg, de ők sem tudták először, hogy mi lehet ez.NewsOrigoHalálos baleset történt hajnalban az M3-ason, lezárták az autópályáthttp://www.life.hu/news/20180611-halalos-baleset-tortent-hajnalban-az-m3ason-lezartak-az-autopalyat.htmlKét ember meghalt egy balesetben az M3-as autópályán Mezőkövesdnél hétfőre virradó éjjel, a helyszínelés idejére a sztrádát Miskolc irányába teljes szélességében lezárták - közölte az MTI-vel Szabó Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.NewsThinkstockEmbereket kellett kitelepíteni az éjszaka hirtelen lezúdult eső miatt Vas megyébenhttp://www.life.hu/news/20180609-embereket-kellett-kitelepiteni-az-ejszaka-hirtelen-lezudult-eso-miatt-vasban.htmlTizenhárom ingatlanból negyven embert telepítettek ki és helyeztek el ideiglenesen a helyi művelődési házban a Vas megyei Hegyhátszentjakabon, mert az éjszaka hirtelen lehullott nagy mennyiségű eső miatt a Vadása tórendszernél a két tavat elválasztó védműnél több helyen megcsúszott a föld, suvadások keletkeztek - közölte szombaton reggel a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-vel. Az érintettek azóta visszatérhettek otthonukba, a védművet megerősítik.NewsViharkár: több megyében nincs áram - Zala, Vas, Baranya és Somogy érintetthttp://www.life.hu/news/20180609-viharkar-tobb-megyeben-nincs-aram-zala-vas-baranya-es-somogy-erintett.htmlVihar miatt szünetel az áramszolgáltatás 2018. június 8-án estétől több településen Zala, Vas, Baranya és Somogy megyében.News--Több közút forgalmát korlátozni kellett az esőzések miatthttp://www.life.hu/news/20180609-tobb-kozut-forgalmat-korlatozni-kellett-az-esozesek-miatt-penteken-szombaton.htmlAz éjszakai, hajnali heves esőzések és vihar nyomán az országban több közúti szakaszon is korlátozást kellett bevezetni vízátfolyás és fakidőlés miatt - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombat reggel az MTI-t.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.