Halálos baleset történt hajnalban az M3-ason, lezárták az autópályát

autópálya haláleset baleset autóbaleset M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ember meghalt egy balesetben az M3-as autópályán Mezőkövesdnél hétfőre virradó éjjel, a helyszínelés idejére a sztrádát Miskolc irányába teljes szélességében lezárták - közölte az MTI-vel Szabó Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Tájékoztatása szerint egy ukrán felségjelzésű tehergépjármű - vélhetően műszaki hiba miatt - megállt a leállósávon, a sofőr és egyik utasa kiszállt. A két férfit egy, a külső sávon közlekedő magyar rendszámú kisteherautó elütötte, és mindketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az M3-as autópályát Miskolc irányába teljes szélességében lezárták, a forgalmat a füzesabonyi lehajtónál a 3-as számú főútra terelték - közölte a sajtóreferens.

Csobot Adél fürdőruhában mutatta meg, milyen nagy már a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-milyen-nagy-mar-a-pocakja.htmlFürdőruhában, egy balatoni vitorláson mutatta meg Csobot Adél, hogy mekkorát nőt a pocakjában második kisfia.TV + Sztárok--Csobot Adél fürdőruhában mutatta meg, milyen nagy már a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-milyen-nagy-mar-a-pocakja.htmlFürdőruhában, egy balatoni vitorláson mutatta meg Csobot Adél, hogy mekkorát nőt a pocakjában második kisfia.TV + Sztárok--Kiderült: itt tartotta álomesküvőjét Liptai Claudia és Pataki Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-kiderult-itt-tartotta-alomeskuvojet-liptai-claudia-es-pataki-adam.htmlA hétvégén férjhez ment Liptai Claudia. Az esküvő részleteit teljes titokban tartották, ügyeltek arra, hogy semmi se szivárogjon ki. A Blikk azonban mégis megtudta, hogy hol volt a lakodalom és azt is, milyen volt az díszítés. TV + SztárokOrigoMegnősült a Séfek séfe nyertese, Tatai Róbert: videó az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-megnosult-a-sefek-sefe-nyertese-tatai-robert.htmlA hétvégén kimondta a boldogító igent a TV2-n futó Séfek séfe győztese, a felvidéki Tatai Róbert - írja az NLCafe. TV + Sztárok--Így néz ki bugyiban a TV2 műsorvezetője, Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180610-igy-nez-ki-bugyiban-a-tv2-musorvezetoje-kobol-anita.html"A végtelenbe és tovább" - írta a szexi fotóhoz. TV + SztárokOrigoGyilkossági kísérletért kell felelnie Ryan O'Neal fiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-gyilkossagi-kiserletert-kell-felelnie-ryan-oneal-fianak.htmlGyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen.TV + Sztárok--






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.