Az utóbbi években olyannyira megromlott a viszony a Fiesta két tagja, Knapik Tamás és Csordás Tibor között, hogy be is perelték egymást.

Jó ideje nem dolgozik már együtt Knapik Tamás és Csordás Tibor. A Fiesta két tagja között pár éve kezdett kibontakozni a konfliktus, különváltak és ma mindketten az együttes nevét használva lépnek fel országszerte. A felek most pereskednek egymással.

Bár nem szeretnék Tibire rosszat mondani, de egyértelműen az ő hibájából történt. Ő egy rock and roll zenekart akart. Igazából ellehetetlenítette a közös munkát, sokszor jelent meg olyan állapotban a fellépéseken, ahogy nem lett volna szabad. Csinált egy rock and roll lemezt... Most Fiesta néven énekel, mást nem tud csinálni, mint a dalaimat énekli. A Fiesta név használatának joga az enyém. Mi vagyunk a Fiesta, de Tibi is használja ezt a nevet... Emiatt elindult egy per ellene" – magyarázta a TV2 műsorában Knapik Tamás.

A zenész azt is elárulta, pontosan mely tényezők járultak hozzá ahhoz, hogy végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.

7-8 évvel ezelőtt én többször felhívtam a figyelmét, hogy ebben a dologból élünk meg, legyen olyan kedves megadni a tiszteletet, hogy olyan állapotban jelenjen meg a közönség előtt, ami nem visszás... Illetve a hobbizenekarát próbálta előtérbe tolni. Ő úgy gondolta, hogy eljön addig a bulijainkra, míg a rock and roll karrierje nem indul el. Nem akarta ő ezeket a dalokat énekelni már, de kiderült, hogy amazokból nem fog megélni. Utána fogta és egyedül elkezdte... Én próbáltam vele békülni."