Pereskednek egymással a Fiesta együttes tagjai

Forrás: koncertiroda.hu -
vita Fiesta Knapik Tamás együttes Csordás Tibor per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években olyannyira megromlott a viszony a Fiesta két tagja, Knapik Tamás és Csordás Tibor között, hogy be is perelték egymást.

Jó ideje nem dolgozik már együtt Knapik Tamás és Csordás Tibor. A Fiesta két tagja között pár éve kezdett kibontakozni a konfliktus, különváltak és ma mindketten az együttes nevét használva lépnek fel országszerte. A felek most pereskednek egymással.

Bár nem szeretnék Tibire rosszat mondani, de egyértelműen az ő hibájából történt. Ő egy rock and roll zenekart akart. Igazából ellehetetlenítette a közös munkát, sokszor jelent meg olyan állapotban a fellépéseken, ahogy nem lett volna szabad. Csinált egy rock and roll lemezt... Most Fiesta néven énekel, mást nem tud csinálni, mint a dalaimat énekli. A Fiesta név használatának joga az enyém. Mi vagyunk a Fiesta, de Tibi is használja ezt a nevet... Emiatt elindult egy per ellene" – magyarázta a TV2 műsorában Knapik Tamás.

A zenész azt is elárulta, pontosan mely tényezők járultak hozzá ahhoz, hogy végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.

7-8 évvel ezelőtt én többször felhívtam a figyelmét, hogy ebben a dologból élünk meg, legyen olyan kedves megadni a tiszteletet, hogy olyan állapotban jelenjen meg a közönség előtt, ami nem visszás... Illetve a hobbizenekarát próbálta előtérbe tolni. Ő úgy gondolta, hogy eljön addig a bulijainkra, míg a rock and roll karrierje nem indul el. Nem akarta ő ezeket a dalokat énekelni már, de kiderült, hogy amazokból nem fog megélni. Utána fogta és egyedül elkezdte... Én próbáltam vele békülni."

Nagy Adri már 9 hónapos terhes: bármelyik pillanatban szülhethttp://www.life.hu/sztarok/20180611-nagy-adri-mar-9-honapos-terhes-barmelyik-pillanatban-szulhet.htmlNagy Adri héthónapos terhes volt, amikor elkezdődött A nagy duett, ma pedig már mindenórás kismama. Az énekesnő már visszavonult munkáitól, hiszen bármelyik pillanatban megszülethet első gyermeke. TV + SztárokOrigoKiderült, miért olyan csúnyák a buszok üléshuzataihttp://www.life.hu/sztarok/20180611-kiderult-miert-olyan-csunyak-a-buszok-uleshuzatai.htmlNyomós oka van annak, hogy a tömegközlekedési eszközök üléshuzatai enyhén szólva is divatjamúltak.TV + Sztárok--Keresztelőn villantott a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlathhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-keresztelon-villantott-a-sved-kiralyno-unokaoccsenek-felesege-maline-sommerlath.htmlKellemetlen pillanatokat élt át a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlath: egy keresztelőn csúszott le róla a szoknya. TV + Sztárok--Szakértő elemezte Victoria és David Beckham gesztusaithttp://www.life.hu/sztarok/20180611--szakerto-elemezte-victoria-es-david-beckham-gesztusait-valas.htmlDavid és Victoria Beckham közösen jelent meg egy rendezvényen azután, hogy válásukról kezdtek el pletykálni. Egy szakember most kielemezte a pár gesztusait. TV + Sztárok--Ősszel indul első hivatalos körútjára Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180611-osszel-indul-elso-hivatalos-korutjara-harry-herceg-es-meghan-markle-ausztralia.htmlA Kensington-palota nagy bejelentést tett: ősszel indul első hivatalos körútjára Harry herceg feleségével, Meghannal. TV + Sztárok--Így néz ki bugyiban a TV2 műsorvezetője, Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180610-igy-nez-ki-bugyiban-a-tv2-musorvezetoje-kobol-anita.html"A végtelenbe és tovább" - írta a szexi fotóhoz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.