Növényi Norbert pszichológus segítségét kérte, fel kell dolgoznia, ami történt

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
pszichológus Növényi Norbert börtön bíróság botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt első fokon három és név hónap börtönre ítélte a bíróság Növényi Norbertet. Az ítélet ugyan nem jogerős, ám az utóbbi évek megpróbáltatásai miatt pszichológus segítségét kérte az olimpikon.

"Mindenemet elvesztettem, tönkretett ez az egész, és ráment nyolc évem! Nem szégyellem bevallani: pszichológus segítségét kellett igénybe vennem ahhoz, hogy feldolgozzam ezt a helyzetet. Megszégyenítő, megalázó helyzetbe kerültem. Ha nincsenek a barátaim, akkor most nem lenne hol laknom" - mondta a Ripostnak Növényi Norbert, akit a bíróság első fokon adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt három év négy hónap börtönre ítélt.

Növényi Norbert fellebbezni fog Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Ezt nem lehet ép ésszel kibírni! Nincs más hátra, az ügyvédemmel most fellebbezünk a felmentésemért" - mondta a sportoló, akitől az olimpiai járadékát is megvonták, így a család havi 250 ezer forinttól esett el. Emmelett több tisztségéről is le kellett mondania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.