Egyre többen rebesgetik, hogy válása után soha nem tér majd vissza Magyarországra Shane Tusup. Így vélekedik erről az úszószövetség elnöke, Wladár Sándor is.

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke úgy véli, igen csekély az esélye annak, hogy Hosszú Katinka férje, Shane Tusup a válás után visszatérne Magyarországra.

Valami nagy csodának kellene ahhoz történnie, hogy beilleszkedjen a magyar edzők közé, és azt is nehezen tudom elképzelni, hogy lesz még egy olyan versenyzője, mint Hosszú Katinka, akit fel tud vezetni a világ tetejére" – idézi a szakember szavait a Blikk a Nemzeti Sportból.

Shane Tusup várhatóan nem tér vissza MagyarországraForrás: Instagram/tusup11

Wladár Sándort arról is faggatták, mi az oka annak, hogy Tusup soha nem jött ki jól a többi magyar edzővel. Mint mondja, szerinte az, hogy nem találták meg a közös hangot, mindkét fél hibája, az ellenszenv ugyanis kölcsönös volt és ez várhatóan a jövőben sem változik.

Ennek vannak szakmai, emberi és kommunikációs okai, de a két pólus annyira taszítja egymást, hogy sohasem találkoznak majd, ebben biztos vagyok."