Az úszószövetség elnöke szerint nem tér vissza Shane Tusup Magyarországra

Forrás: Instagram/tusup11 -
úszás edző Hosszú Katinka Wladár Sándor Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen rebesgetik, hogy válása után soha nem tér majd vissza Magyarországra Shane Tusup. Így vélekedik erről az úszószövetség elnöke, Wladár Sándor is.

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke úgy véli, igen csekély az esélye annak, hogy Hosszú Katinka férje, Shane Tusup a válás után visszatérne Magyarországra.

Valami nagy csodának kellene ahhoz történnie, hogy beilleszkedjen a magyar edzők közé, és azt is nehezen tudom elképzelni, hogy lesz még egy olyan versenyzője, mint Hosszú Katinka, akit fel tud vezetni a világ tetejére" – idézi a szakember szavait a Blikk a Nemzeti Sportból.

Shane Tusup várhatóan nem tér vissza Magyarországra Forrás: Instagram/tusup11

Wladár Sándort arról is faggatták, mi az oka annak, hogy Tusup soha nem jött ki jól a többi magyar edzővel. Mint mondja, szerinte az, hogy nem találták meg a közös hangot, mindkét fél hibája, az ellenszenv ugyanis kölcsönös volt és ez várhatóan a jövőben sem változik.

Ennek vannak szakmai, emberi és kommunikációs okai, de a két pólus annyira taszítja egymást, hogy sohasem találkoznak majd, ebben biztos vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.