Angelina Jolie az utóbbi hónapokban rendszerint akadályozta, hogy gyermekei találkozhassanak apjukkal, Brad Pittel. Ez azonban nem tetszett a bíróságnak és a színésznő most ultimátumot kapott.

Jelenleg is zajlik Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekelhelyezési pere. Az elsődleges felügyeleti jog a színésznőt illeti, ugyanakkor úgy tűnik, eddig nem igazán tartotta be a szabályokat, mert gyakorlatilag eltiltotta gyermekeit az apjuktól. A bíróság döntése értelmében ezen sürgősen változtatnia kell, különben elvehetik tőle a gyerekeket – írja a DailyMail.

Angelina Jolie a gyerekeivel érkezik a First They Killed My Father című film New York-i premierjéreForrás: AFP/2017 Getty Images/Dia Dipasupil

Jolie egyébként jelenleg Londonban forgatja új filmjét, a Demóna 2-t, és a korábbi hírekkel ellentétben mind a hat gyermekét magával vitte Angliába, így Pittnek különösen nehéz dolga van, ha szeretne velük találkozni.

A lap azt írja, a bíróság szerint jót tenne a gyerekeknek, ha rendszeresen találkozhatnának apjukkal. Ezentúl a színésznőnek gondoskodnia kell róla, hogy Pitt bármikor felhívhassa őket, ha szeretné, és lehetőséget kell biztosítani volt férjének arra is, hogy Londonban meglátogassa őket.