Vízy Andrást éveken át láthatták képernyőn a nézők, hiszen ő vezette a nagysikerű Szerencsejáték című műsort. Hirtelen azonban eltűnt, és azóta sem tért vissza, de most elmondta, mivel is foglalkozik civilként. 

A '90-es években ismerte és szerette meg az ország Vízy Andrást, mint a Szerencsekerék műsorvezetőjét, de volt a 100-ból egy házigazdája is. Éveken át láthattuk őt képernyőn, ám egyszer csak eltűnt, és azóta nem nagyon lehetett hallani róla, de most elárulta, mivel is foglalkozik.

Így él most Vízy AndrásForrás: RTL Klub

„Mentálhigiénés szakember vagyok"- mondta a Blikknek az egykori műsorvezető. „Kommunikációval foglalkozom, és azt gondolom, hogy minden tanácsadási folyamatban – lehet az pszichológus, pszichiáter és még az orvos is ide tartozik – nagyon fontos a kommunikáció milyensége, minősége, és ezt lehet tanulni, de az emberi hozzáálláson nagyon sok minden múlik" – árulta el a szakember, aki visszagondolva úgy érzi, a tévés időszakában kissé el volt szállva. "Egy picit el voltam szállva. Hogyne! Ki nem? Egy picit megbillensz" - tette hozzá.