B. László, akit Novozánszki Fanni megölésével gyanúsítanak, életveszélyes fenyegetéseket kap a börtönben. Néhány hete már kérvényezte, hogy házi őrizetbe kerülhessen, de a bíróság elutasította, így augusztusig biztosan rácsok mögött marad - írja a Blikk.

B. Lászlót pár hete hallgatta ki a nyomozási bíró. Erre azért került sor, mert fél év előzetes után felülvizsgálják, hogy szükséges-e a rabnak börtönben maradnia. B. László marad a rácsok mögött: a hatóságok szerint tartani kell attól, hogy megszökik, vagy tárgyi bizonyítékokat semmisít meg.

A lapnak a gyanusított egykori ügyvédje és nagybátyja, Brodmann Péter nyilatkozott:
"Unokaöcsémet a többi rab többször is életveszélyesen megfenyegette. Rettenetes dolgokat kiabáltak át neki a másik cellákból. Például hogy „Megölünk, kinyírunk!", „Fanniért az életeddel fogsz fizetni!". Laci nagyon megijedt, hiszen nem tudta, hogy az őt fenyegetők valóra is váltják-e ígéreteiket. Szerencsére a börtönparancsnokság nagyon éber volt, időben közbeléptek, és a szabályok betartásával olyan megoldást alkalmaztak, hogy ne is érintkezzen, ne is találkozzon azokkal, akik megfenyegették. Így már legalább az életéért nem kell aggódnia. Most olyanokkal van egy cellában, akik biztos nem fogják bántani. A sétákra is csak velük mehet, az étkezés pedig nem probléma, hiszen azt a cellába kapják, ott ehetik meg."

B. Lászlót megfenyegették a börtönbenForrás: Facebook