Szilágyi Liliána nem csak tehetséges úszó, vadítóan szexi nő is

úszás szexi Szilágyi Liliána úszó csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendkívül tehetséges úszónő, Szilágyi Liliána nemcsak a medencéből oszt meg bejegyzéseket közösségi oldalának követőivel, hanem olykor azt is megmutatja, milyen az élete a medencén kívül. 

Nemrégiben írtunk róla, hogy Szilágyi Liliána elképesztő alakot villantott új fürdőruhájában, hiszen a fiatal úszónő nemcsak azt mutatja meg közösségi oldala követőinek, hogy milyen az élete a versenyek alatt, hanem olykor azt is, milyenek a mindennapjai a medencén kívül.

Szilágyi Liliána pedig nemcsak tehetséges, hanem elképesztően csinos és szexi nő is. Fotói magukért beszélnek.

After some great news and before some great news... #mood ❣️ #femaleathlete #sportandstyle #empowerment #swimmer #beachbody #love

Szilágyi Liliána (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Wake up & Kick ass then #empowerment #bossbabe #femaleathlete #swimmer #swimming #fight #road #womenempowerment

Szilágyi Liliána (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-sztarok-akik-szuzessegi-gyurut-hordtak-hilary-duff-es-miley-cyrus-is-viselte.htmlEgy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát gondterhelt arccal fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-hosszu-katinkat-gondterhelt-arccal-fotoztak-shane-tusup.htmlHosszú Katinkáról a reptéren készültek olyan fotók, amelyeken szomorkás arccal látható. Valószínűleg nagyon megviseli a válás. TV + Sztárok--Bemutatkozott az RTL Klub Reggeli című műsorának új "műsorvezetője": videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-bemutatkozott-a-reggeli-uj-musorvezetoje-video.htmlA Reggeli új ideiglenes műsorvezetőt kapott, akinek van egy különleges képessége: meg tudja jósolni a a foci-vb meccseinek eredményeit, ráadásul meztelenül! Íme, az első jövendölése. TV + Sztárok--Megmutatta 26 évvel idősebb szerelmét ÉNB Alexa: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-megmutatta-26-evvel-idosebb-szerelmet-enb-alexa-foto.html26 évvel idősebb, ötgyerekes férfit szeret a FEM3 műsorvezetője, Koholák Alexandra. TV + Sztárok--Kormos Anett pikáns témákkal készül az utolsó Comey Clubbrahttp://www.life.hu/sztarok/20180614-kormos-anett-pikans-temakkal-keszul-az-utolso-comey-clubbra.htmlKormos Anett önálló estjében a megszokott szókimondásával várja a nézőket a tévé elé. Az állandó családi anekdoták mellett azonban a főszerepet a pikáns témák, például az életkorral lankadó, vagy éppen túlbuzgó szexuális kedv, valamint a G-pont felkutatása kapják. TV + Sztárok--Lajsz András és Székhelyi József nyilatkoztak Paudits Bélárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-lajsz-andras-es-szekhelyi-jozsef-nyilatkoztak-paudits-belarol.htmlPaudits Béla távozott az élők sorából, ezt a tragédiát két nagyon jó barátja, Lajsz András és Székhelyi József nehezen tudják feldolgozni. A Mokkában nyilatkoztak a színművészről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.