Amikor Baukó Éva kikerült a Való Világ luxusbörtönéből, ivott és gyógyszereket szedett. Kedélyállapota meglehetősen viharos volt, sokakat bántott maga körül. Volt egy férfi azonban, aki fülig beleszeretett a vadóc nőbe, otthont és pénzt adott neki. H. Tamás a közelmúltban öngyilkos lett.

Fülig beleszeretett Baukó Évába az a férfi, aki a legmélyebb időszakában otthont és pénzt adott a botrányhősnőnek. Akkoriban így mesélt Éváról H. Tamás: 

Baukó ÉvaForrás: Insta Story

Úgy alakult az életem, hogy valamiért mindig az első szerelmemet kerestem mindenkiben. Főleg 18-19 éves barátnőim voltak, és tudtam, véget ér a kapcsolatunk, mégis a jóval fiatalabb hölgyek mozgatnak meg. Amikor megismertem Évát, nem tudtam, hogy ki ő. Ám amióta itt lakik, nagyon sok a botrány. Rengeteget beszélgettünk, feljárt hozzám, sofőrködtem neki, az internetet is tőlem kapja. Próbáltam neki abban is segíteni, hogy kikerüljön abból a helyzetből, amiben van. De hiába, nem tudja, hol a határ, és amikor az utolsó utáni pohár is lecsúszik, kitör. Kiabál, mindenkit bánt. Nem egyszer avatkoztam közbe, amikor másokkal összeakaszkodott. Mindezek ellenére segíteni akartam, főleg azután, hogy beleszerettem.

Baukó azóta a háta mögött hagyta botrányos múltját és új életet kezdett. A férfi feje fölött azonban összecsaptak a hullámok és míg Éva Horvátországban nyaralt, öngyyilkos lett. A Bors megkérdezte a celebet is az üggyel kapcsolatban.

A saját fia miatt lett öngyilkos az öreg. A fia elperelte tőle a lakást, Tibornak pedig nem volt haszonélvezeti joga. Már egy éve pereskedtek, a rendőrök kiértek a lakására az anyósával, amikor éppen kinyitotta a gázcsapot. Az egész ház felrobbant volna, ezért rátörték az ajtót, mire ő szájba lőtte magát. Nagyon sajnálom szegényt.