Megváltozott a teste: Vajna Timi vékonyabb, mint valaha

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi fehérnemű vékony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi friss fehérneműs fotót posztolt, és vékonyabbnak látszik, mint valaha is volt. Kilátszanak a bordái.

Szexi fotót osztott meg Vajna Timi az Instagramon. Melltartót és bugyit visel, a hasa beesett és kilátszanak a bordái. Bízunk benne, hogy csak a testhelyzete miatt csalós a kép.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Hajánál fogva tépték meg Sarka Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-hajanal-fogva-teptek-meg-sarka-katat.htmlDöbbenetes történetet elevenített fel Sarka Kata és Kulcsár Edina a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. A két barátnő hatalmasat bulizott együtt, azonban ez egy harmadik félnek nagyon szúrta a szemét.TV + SztárokOrigoTóth Vera megmutatta legszebb rajongójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-toth-vera-megmutatta-legszebb-rajongojat.htmlTóth Vera az Instagramon mutatta meg legcsinosabb rajongóját, Dettit. Mint írta, a lánynak önértékelési problémái vannak, és segítene szeretne neki.TV + SztárokOrigoEz történik, amikor Nánási Mici kezébe kerül az édesanyja telefonjahttp://www.life.hu/sztarok/20180616-ez-tortenik-amikor-nanasi-mici-kezebe-kerul-az-edesanyja-telefonja.htmlEnnél cukibb ma már nem lesz: Nánási Mici megkaparintotta Ördög Nóra telefonját, és elképesztő fotókat készített.TV + Sztárok--Görög Zitának nem csak a pocakja gömbölyödik: bikiniben mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180616-gorog-zitanak-nem-csak-a-pocakja-gombolyodik-bikiniben-mutatta-meg-idomait.htmlGörög Zita az olasz tengerparton nyaral, onnan posztolt bikinis fotót. Azt írja, nem volt könnyű idén bikinit szereznie, mert mindenhol gömbölyödik.TV + SztárokOrigoMicsoda ajándék! Elképesztő dologgal lepte meg Klárikát Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180616-luxusautot-kapott-balazs-klari-korda-gyorgytol-hazassagi-evfordulora.html38. házassági évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári. Klárika elképesztő ajándékot kapott szeretett férjétől.TV + SztárokOrigoA luxusfeleségek választottak a botox és a mimika közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-a-luxusfelesegek-valasztottak-a-botox-es-a-mimika-kozott.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Smaltig Dalma kényes kérdésekre válaszoltak. Az is felmerült, hogy mi a fontosabb, a feszes bőr vagy a mimika. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.