Elővette péniszét egy férfi a budapesti villamoson: videó

pénisz szeméremsértés rendőrség nyomozás Budapest villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeméremsértéssel gyanúsítanak egy 30 év körüli férfit, aki a gyanú szerint elővette péniszét egy budapesti villamoson. A rendőrség kéri, hogy aki ismeri a férfit, jelentkezzen a rendőrségen. 

A Police.hu információi szerint egy 30 év körüli, nagyjából 175 centiméter magas férfi feltehetően szeméremsértést követett el egy Budapest II. kerületében közlekedő villamosom.

Az eset június negyedikén történt fél 11-kor. A felvételen jól látszik, hogy a férfi valószínűleg elővette péniszét egy mit sem sejtő nő mellett állva.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén" - írják a Police.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.