Sandra Bullock is megszólalt a zaklatási ügyekkel kapcsolatban. Elárulta, hogy ő is rettegett Harvey Weinsteintől, habár neki másvalakivel volt zűrös ügye.

Sandra Bullockhoz is eljutottak annak idején Harvey Weinstein tettei, de a színésznőt szerencsére elkerülte a rendező, ettől azonban még tartott a mogultól a világsztár. „Én is hallottam Harvey Weinstein ügyeiről, és féltem is tőle" – mondta a Sunday Times interjújában Sandra Bullock, akinek más nagyhatalmú férfival volt összetűzése.

Sandra Bullock is hallott Harvey Weinstein gaztetteirőlForrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

A pályafutásom korai szakaszában voltam olyan helyzetben egy nagyhatalmú emberrel, ami nagyon kemény volt. Próbáltam humorral elütni a dolgot, de nem működött. Végül arra kértem, hogy inkább rúgjon ki. Ez egy lecke volt. Ezután mindentől tartózkodtam, amit félre lehetett volna magyarázni úgy, hogy szexuális töltete legyen. Ezt elzártam magamban" – árulta el a színésznő, aki bevallotta, hogy nagyon dühítette az, amit Harvey Weinstein művelt. „Csak azt hallottam, amiről Harvey szerette volna, ha értesülnek az emberek" – tette hozzá Bullock, aki arra figyelmeztet mindenkit, hogy Harvey áldozatai nem feküdtek le a rendezővel, ezt csupán a mogul szerette volna mindenkivel elhitetni. A színésznő bátornak nevezte azokat a nőket, akik kiálltak a mogul ellen.