Nehéz két év van Hajdú Péter mögött, de a szakmai kudarcok nem viselték meg annyira, mint családjának felbomlása. Szeretne még igazi családban élni, és egy újabb gyerektől sem zárkózik el, de csak házassági szerződéssel nősülne újra. 

Hajdú Péter szakmai életében is komoly törések voltak az elmúlt években, de leginkább a magánéleti válsága viselte meg. Válásuk Sarka Katával szétbontotta azt a családi egységet, ami nagyon fontos a műsorvezető számára. 

Hajdú Péter szeretne még családotFotó: Mudra László/Origo

"Ne szépítsük a dolgot, a családomat veszítettem el, nyilván a gyerekeimet nem. De mi már nem leszünk egy család. Ezen túl vagyok, feldolgoztam, és valóban sokkal értékesebb időt töltöm a gyerekeimmel, amikor együtt vagyunk. Azonban nem velem fekszenek, és nem velem kelnek, nem vagyunk együtt mindennap" - árulta el Hajdú Péter a Ábel Anita Story-jának.A műsorvezető azt is elmondta, nem tett még le arról, hogy családja legyen, ráadásul nagyon könnyen ismerkedik. "Ismert vagyok, van egy stabil egzisztenciám, nem nehéz..." - mondta Hajdú Péter, akinek a 25 és 35 közötti nők az ideálisak. Olyat ugyanis nem szeretne, akinek már van gyermeke. "Az a nehéz ebben, hogy van két nagyon érzékeny gyerekem, nehezen emésztenék meg, ha valaki odaköltözne egy másik gyerekkel, az ő házukba, az ő szobájukba. Erre nagyon figyelnem kell" - árulta el a műsorvezető, aki saját gyermeket azért még szeretne. Szerinte ezt a gyermekei könnyebben elfogadnák. "Én nem akarok olyan kapcsolatot, ahol külön élünk. Normális családot szeretnék, ahol együtt kelünk, együtt fekszünk. Azt sem titkolom, szeretnék még gyereket, de az legyen közös" - ismerte be Hajdú Péter, aki akár újra is házasodna, de csak egy feltétellel. "Szerintem egy nagyon erős házassági szerződéssel, igen" - vallotta be.