Újraindul Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere

válás Hosszú Katinka válóper Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy értesült, hogy újra beadta a válási papírokat Hosszú Katinka. A házasságuk nyilvánalóan menthetetlen.

"Úgy tudom, Katinka kérelmezte, hogy folytassák a felfüggesztett eljárást. Az ügyvédjével nemrégiben küldték be az iratokat a bíróságra, hogy ne szüneteljen tovább a válóper" - nyilatkozott a lapnak a házaspár egyik közeli ismerőse.

Hosszú és Tusup kapcsolata az elmúlt egy évben ment tönkre, ezt Katinka először decemberben ismerte be közösségi oldalán. Tusup az Év Sportolója Gálán könnyes szemmel, a nyilvánosság előtt kért bocsánatot, ennek ellenére az úszónő beadta a válókeresetet. Márciusban kérték a válás felfüggesztését, aztán úgy tűnt, hogy minden rendben lesz. Újra posztoltak közös képeket, Shane harmincadik születésnapját is együtt ünnepelték. Aztán egy hónapja robbant a bomba: Hosszú bejelentette, hogy nem a férfjével készül a következő versenyekre, és a magánéleti gondokat sem tudták megoldani. Tusup erre kitálalt közösségi oldalán, szerinte Katinka tette tönkre a házasságukat, ugyanis megcsalta őt Dudás Dániel úszóval.

A Blikk megkérdezett egy válóperes ügyvédet, aki azt mondta, akár évekig is elhúzódhat egy ilyen per. Ha az anyagiakról sikerült megegyezniük, még akkor is jó időb telhet, mire kimondják a válást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.