Dzsudzsák Balázs gyönyörű barátnője,Viktorija Lopirjova focivébé egyik hivatalos arca

focivébé 2018 Viktorija Lopirjova Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves orosz Viktorija Lopirjova és Dzsudzsák Balázs nem egy közös fotót posztoltak már, de most kiderült, ki is ő valójában.

A Femcafé úgy tudja, akkor barátkoztak össze, amikor Balázs még Oroszországban játszott, a volt szépségkirálynő Viktorija pedig az egyik csapattársának a felesége volt. A nő több, mint kétmillió követővel rendelkezik, és most pedig kiderült róla, hogy a 2018-as focivébé egyik hivatalos arca és képviselője. Ő az:

Házassági szerződés: ezt veszíti Meghan Markle, ha elválnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-hazassagi-szerzodes-ezt-vesziti-meghan-markle-ha-elvalnak-harryvel.html--Keresztes Ildikó megszólalt a Somogyi Borfesztiválos fellépése kapcsán http://www.life.hu/sztarok/20180623-keresztes-ildiko-megszolalt-a-somogyi-borfesztivalos-fellepese-kapcsan-elmondta-az-igazsagot.htmlKeresztes Ildikó kiakadt, hogy az egyik hetilap túlzott alkoholfogyasztással vádolta, sőt, fotókat is közölt róla a Somogyi Borfesztiválról. Az énekesnő mindezt személyes bosszúnak tulajdonítja, amit ki is fejtett. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzexi fotóval ünnepli a szelfi világnapját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-szexi-fotoval-unnepli-a-szelfi-vilagnapjat-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAhogy már írtunk róla, május 21-én van a szelfi világnapja, amelyet Liptai Claudia az Instagramján egy meghökkentő, ám nagyon szexi fotóval ünnepel. TV + Sztárok--Ilyen volt az igazi George Michael, árulta el a barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180623-ilyen-volt-az-igazi-george-michael-arulta-el-a-baratja.htmlEgykori menedzsere, Simon Robert Napier-Bell egy most elkészült dokumentumfilmben elárulta, hogy George gyakorlatilag attól fogva depressziós volt, hogy szólókarrierbe kezdett.TV + Sztárok--Nem akart temetést Paudits Béla a végrendelete szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180621-nem-akart-temetest-paudits-bela-szinesz-a-vegrendelete-szerint.htmlA Story magazin úgy tudja, megdöbbentő végrendeletet hagyott hátra Paudits Béla. TV + Sztárok--Megmutatta bikinis testét Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-megmutatta-bikinis-testet-dobo-kata-a-balatonon.htmlA Balatonon pihenget Dobó Kata, és egy vitorláson élvezi a napsütést. Mutatjuk is a színésznő szexi fotóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.