Az egész világot megrázta 2012-ben Whitney Houston halálának híre, melyet a vényre felírt gyógyszerek és az alkohol hatása váltott ki a hivatalos jelentések szerint. Nem volt szándékos tehát, de asszisztense szerint mégis megölték az énekesnőt. 

A hatszoros Grammy-díjas énekesnő a világ egyik legismertebb előadóművésze volt, ezért túlzás nélkül állíthatjuk, hogy halálhíre mindenkit megrázott. 2012 februárjában találták holtan a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotel lakosztályának fürdőkádjában. A halál okaként a vényre felírható gyógyszerek és az alkohol kölcsönhatását jelölték meg, amely azt jelenti, nem volt szándékosság.

Mégis gyilkosság áldozata volt Whitney Houston?Forrás: The Picture Desk/n/a/Ben Glass

Whitney Houston nem akarhatott öngyilkos lenni, hiszen éppen a Grammy-díjátadóra készült, és izgatottan tekintett a jövőbe. Kevin Macdonald filmrendező azonban érdekes dolgot hallott interjúalanyaitól, miközben a Whitney Houston életéről szóló dokumentumfilmet forgatta - írja a  Daily Mail. Többen is úgy gondolják, hogy az énekesnő gyilkosság áldozata lett. Ezt állítja többek között a világsztár egykori asszisztense, Mary Jones. „Volt vele valaki a szobában, aki drogot adott neki, és megtalálta a fürdőkádban. Elzárta a csapokat és elhagyta a szobát" – mondta Mary.