Hatalmas botrányt okozott Thomas Markle legutóbbi tévéinterjújával. A lánya, Meghan állítólag már szóba sem áll vele emiatt.

Mint arról már beszámoltunk, hosszabb interjút adott az egyik tévécsatornának Thomas Markle. A férfi a műsorban olyan titkokat fecsegett ki, minthogy Harry és Meghan hamarosan gyermeket vállalnak és azt is elkotyogta, mit mondott a telefonban vejének akkor, amikor megkérte tőle a lánya kezét.

Várható volt, hogy az elhangzottak nem fognak tetszeni az ifjú hercegnének, aki az interjú óta állítólag szóba sem áll édesapjával. Thomas Markle a The Sunnak nehezményezte, hogy lánya még csak üdvözlőlapot sem küldött neki apák napjára és most már attól is tart, hogy a palota ki fogja őt tiltani. Pedig a férfi elmondása szerint már alig várja, hogy megismerkedhessen a királyi család tagjaival, főleg II. Erzsébettel.

Meghan Markle érthetően nem örül apja nyilatkozatánakForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Nagyon szeretné folytatni az egyeztetéseket azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor utazzon Angliába. Még csak nem is találkozott Harry-vel és reménykedve várja, hogy végül megtörténjen a nagy esemény" – árulta el egy közeli ismerős.

A palotától nem akarták kommentálni a történteket, ugyanakkor különböző források megerősítették, hogy a királyi család nagyon nem örült az interjúnak.

Az egész palota nagyon mérges volt. Olyan dolgokat árult el Thomas Markle, amelyeket az ifjú pár senkivel nem akart megvitatni."