Nipsey Hussle rapper hatalmas pofont kevert le egy férfinak: videó

pofon rapper Nipsey Hussle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi BET Awards díjátadó helyszínén keveredett bajba Nipsey Hussle rapper. Egy férfit pofozott fel gondolkodás nélkül.

Nipsey Hussle itthon kevésbé, Amerikában ismertebb rapper, akinek sikerült bajba keverednie a vasárnapi BET Awards helyszínén. Természetesen az esetről videó is készült, amely a TMZ birtokába jutott, és világosan látszik, hogy mi történt, bár az esemény többi szereplőjét nem ismerjük. Hussle nyugodtan sétálgat, előtte halad közvetlenül egy másik férfi, aki hirtelen kiver az egyik rendező kezéből egy bóját. Hussle pedig visszakézből pofon vágja az előtte haladó randalírozót.

Sztárok, akikről nem gondoltad volna, hogy egyidősek: Angelina Jolie és Mayim Bialik között csak néhány hónap vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-sztarok-akikrol-nem-gondoltad-volna-hogy-egyidosek-angelina-jolie-es-mayim-bialik-kozott-csak-nehany.htmlAnnyiszor halljuk, hogy a kor csak egy szám, hát íme, a bizonyíték. Összegyűjtöttünk olyan sztárokat, akikről el sem hinnéd, hogy egyidősek, mégis így van. Ki gondolná például Angelina Jolie-ról és Mayim Bialikról azt, hogy egy korosztályba tartoznak? És nem is csak az ő párosuk az egyetlen, meghökkentő példa. Akad még bőven! TV + SztárokOrigoMeghan Markle szóba sem áll apjával a botrányos interjú ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180625-meghan-markle-szoba-sem-all-apjaval-a-botranyos-interju-ota-thomas-markle.htmlHatalmas botrányt okozott Thomas Markle legutóbbi tévéinterjújával. A lánya, Meghan állítólag már szóba sem áll vele emiatt. TV + Sztárok--Király Linda új frizurát csináltatott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiraly-linda-uj-frizurat-csinaltatott-foto.htmlKirály Linda nemcsak hangjával varázsolja el a rajongókat, hanem kinézetével is, melyet most fel is frissített: új frizurát csináltatott. TV + Sztárok--Szebeni István elvesztette mobiltelefonját: Facebook-oldalán kért segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180625-szebeni-istvan-elvesztette-mobiltelefonjat-facebookoldalan-kert-segitseget.htmlNagyon szerencsétlenül járt Szebeni István, számára fontos dolgot hagyott el ugyanis: a telefonját.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAsszisztense szerint megölték Whitney Houstont http://www.life.hu/sztarok/20180625-asszisztense-szerint-megoltek-whitney-houstont.htmlAz egész világot megrázta 2012-ben Whitney Houston halálának híre, melyet a vényre felírt gyógyszerek és az alkohol hatása váltott ki a hivatalos jelentések szerint. Nem volt szándékos tehát, de asszisztense szerint mégis megölték az énekesnőt. TV + Sztárok--Vagyonos, idősödő nőknek dolgozna Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-vagyonos-idosodo-noknek-dolgozna-alekosz.htmlAlekosz júliustól testőrként szeretne dolgozni. A megbízatásokat vagyonos, idősödő hölgyektől várja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.