8 hónapja nem használ sampont, így kezeli a haját

Forrás: Instagram/Bush Bambinos -
sampon tusfürdő környezetvédelem hajmosás vegyi anyag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virginia Tapp csatlakozott ahhoz a mozaglomhoz, mely igyekszik kiiktatni a mindennapi életből a vegyi anyagokat, így 8 hónapja nem használ sampont, elárulta, mivel tartja tisztán a fejbőrét és a haját. 

A kétgyermekes édesanya, Virginia Tapp csatlakozott ahhoz a mozgalomhoz, mely igyekszik kiiktatni a mindennapi életből a nem környezetbarát anyagokat, így 8 hónapja sem tusfürdőt, sem sampont nem használ.

Az édesanya úgy érzi, nemcsak a környezetnek, hanem hajának is jó tett a váltás Forrás: Instagram/Bush Bambinos

Azt mondja, hogy a hajtövei tisztítása érdekében egy kis kanál szódabikarbónát old fel langyos vízben, majd ezzel dörzsöli be fejbőrét. Egyébként pedig tojásból és banánból álló hajpakolást készít, így pedig ugyanazt a hatást éri el, mintha sampont használna.

Azt mondja, hajának már haj illata van, nem a különféle készítményeket érzi rajta Forrás: Instagram/Bush Bambinos

A The Sun cikke szerint a mozgalomnak olyan hírességek is követői, mint Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian és Adele.

Foci vébé 2018: 5 dolog, amit jó ha tudsz a Dél-Korea-Németország meccs előtthttp://www.life.hu/news/20180627-foci-vebe-2018-5-dolog-amit-jo-ha-tudsz-a-del-korea-nemetorszag-meccs-elott.html16 órakor csap össze egymással Dél-Korea - Németország. Az esélyek latolgatása előtt jó, ah tudsz pár dolgot a kát csapatról, és közös múltjukról.News--Vízálló telefontok mentett meg egy életet a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20180627-vizallo-telefontok-mentett-meg-egy-eletet-a-balatonban.htmlTizenegy embert kellett kimenteni a Balatonból a hétvégén, egy hölgy életét a vízálló telefontok mentette meg. A vízimentők figyelmeztetik a tó környékén pihenőket, hogy tartsák be az előírásokat. News--Drágul a tej és így a tejtermékek is, ennyivel kell többet fizetnihttp://www.life.hu/news/20180627-dragul-a-tej-es-igy-a-tejtermekek-is-ennyivel-kell-tobbet-fizetni.htmlHamarosan többet kell fizetnünk a tejtermékekért, ugyanis 15 forinttal lesz drágább a tej literenkénti ára. Ez természtesen más tejermékek árára is hatással van. NewsA XXI. század leghosszabb holdfogyatkozásának lehetünk ma szemtanúihttp://www.life.hu/news/20180627-a-xxi-szazad-leghosszabb-holdfogyatkozasanak-lehetunk-ma-szemtanui.htmlKülönleges csillagászati eseménynek lehetnek szemtanúi azok, akik ma felnéznek éjjel az égre – feltéve, ha nem takarják felhők az égboltot. Ma ugyanis a XXI. század leghosszabb holdfogyatkozása lesz. News--Dúsgazdagon szabadulhat jövőre a délvidéki halálosztó, Magda Marinkohttp://www.life.hu/news/20180627-dusgazdagon-szabadulhat-jovore-a-delvideki-halaloszto-magda-marinko.htmlA szegediek sosem fogják elefeljetni Magda Marinkót és szörnyű tetteit. A délvidéki halálosztó jövőre szabadulhat. NewsOrigoKábítószer-ellenes világnap: ezt teheti a szülő, hogy megelőzze a függőség kialakulásáthttp://www.life.hu/news/20180626-kabitoszer-ellenes-vilagnap-ezt-teheti-a-szulo-hogy-megelozze-a-fuggoseg-kialakulasat.htmlMagyarországon a legtöbben marihuánát fogyasztanak, és nem felnőttkorban találkoznak először a drogokkal, hanem az iskolában. Mit tehet a szülő, hogy ezt megelőzze? Semmit. Azért viszont tehet, hogy a gyermekéből ne legyen függő, de ez nem megy egy nap alatt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.