Tóth Andi kiakadt: durván visszaszólt egyik kritikusának a közösségi oldalon.

Sokan támadják Tóth Andit merész fotói miatt, néhányan nyomdafestéket nem tűrő szavakkal írják le véleményüket a fiatal lány viselkedéséről. Az énekesnőnél most betelt a pohár, és durván visszaszólt egyik kritizálójának.

A kommentelő gyakorlatilag örömlánynak titulálta Andit, azt vágta a fejéhez, hogy soha nem lesz belőle igazán ismert színésznő, csak a hiányos öltözetű képei miatt szerez magának rajongókat.

A Bors azt írja, az énekesnő ezt olvasva nagyon kiakadt és trágár szavakkal reagált: „énekesnő vagyok, te fa****ó!" Hamarosan azonban rájött, hogy nem kellett volna ezt írnia és gyorsan törölte is a kommentet.

#barcelona ‍♀️

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Nem csináltam semmi rosszat, csak megvédtem a becsületemet, és ráadásul igazat is mondtam. Ugyan játszottam már több sorozatban, de énekesnő vagyok és nem színésznő. Ez az én véleményem, ha ő engem besároz, jogom van magam megvédeni. Szerintem a képeim egyébként sem olyan zavaróak, hogy ezt kelljen kapnom értük. Egyébként, ha bárki sétál az utcán, ugyanilyen ruhákban láthat velem egykorú lányokat, de hozzájuk soha nem megy oda senki megmondani a véleményét, mint ahogy személyesen nekem sem mondanak ilyesmit. A képeim nagy része nem a dekoltázsomról szól, de nyáron, mint bárki más, én is szeretem a kivágott felsőket" – nyilatkozta a lapnak.