Bűzlött egy utas a repülőn, kényszerleszállást hajtottak végre

Forrás: AFP/FRED DUFOUR/Fred Dufour -
betegség repülő kényszerleszállás üszkösödés büdös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívüli szagot árasztott egy férfi egy Gran Canariából Amszterdamba tartó repülőjáraton, így kényszerleszállást kellett végrehajtani. Mint kiderült: a férfi teste üszkösödni kezdett, ez okozhatta a extrém szagot. Később kórházba szállították, majd meghalt. 

Andrey Suchilin orosz zenész Gran Canariából utazott Amszterdamba, ám a repülőnek, melyen utazott kényszerleszállást kellett végrehajtania, hiszen a férfi annyira büdös volt. Volt olyan utas, aki hányt, de olyan is, aki elájult.

Kényszerleszállást hajtottak végre a bűz miatt (Képünk illusztráció) Forrás: AFP/FRED DUFOUR/Fred Dufour

Arra gyanakodtak, hogy a férfi nem tisztálkodott, a személyzet úgy gondolta, karanténba helyezik a mosdóban, ám végül úgy döntöttek, hogy leszállnak. A Metro cikke szerint a férfit kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy a zenész teste üszkösödni kezdett, ez okozta az elviselhetetlen szagot. A betegség valószínűleg a nyaralás alatt kezdődött, kórházba kerülése után kómába esett, majd egy hónappal később meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.