Rúzsa Magdi két évre visszavonul - a kommentelők szerint kismama

Rúzsa Magdi bejelentés szünet koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi az Instagramon jelentette be rajongóinak, hogy idén már csak egyszer lép fel Budapesten, és utána 2020-ig egyáltalán nem vállall koncertet. Mi lehet a háttérben?

A rajongók vegyes érzésekkel fogadták Magdi bejelentését. Renetegen kommentelnek a videóhoz, sajnálják, hogy Magdi visszavonul egy időre, de a legtöbb követőnek meggyőződése, hogy örömhír áll a szünet hátterében, mégpedig az, hogy az énekesnő kismama.


Rúzsa Magdi már csak július 28-án lép fel a Budapest Parkban, utána pedig egészen 2020-ig nem koncertezik. Azt ígért, az utolsó buli hatalmas lesz.

Nézegess képeket Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-nezegess-kepeket-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvojerol.htmlEddig csak pár fotót láthattunk Claudiáék esküvőjéről, most azonban rengeteg kép jelent meg a Secretstories.hu-n, a Daalarna esküvői magazinjában. TV + Sztárok--Foci vb: Salma Hayek is őrült focilázban éghttp://www.life.hu/sztarok/20180701-salma-hayek-szineszno-is-focilazban-eg-a-foci-vebe-miatt.htmlÚgy tűnik, Salma Hayek, a mexikói születésű amerikai színésznő is hatalmas focirajongó. Nem sokkal a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdete után tette közzé, hogyan szurkol kedvenc csapatának.TV + Sztárok--Foci vb: A szexi Gisele Bündchen lányával szurkolhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-gisele-bundchen-igy-szurkol-brazilianak-a-foci-veben.htmlGisele Bündchen brazil modell már 37 éves, de dögösebb, mint valaha. Instagram-oldalán pedig most az is megmutatta, hogyan drukkolnak kislányával szülőhazája válogatottjának. TV + Sztárok--Hosszú Katinka sugárzóan boldognak és szexinek tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-hosszu-katinka-sugarzoan-boldognak-es-szexinek-tunik.htmlAki követi a Hosszú Katinkával kapcsolatos történéseket, már tudja, hogy kapcsolata Shane Tusuppal véget ért, elválnak. Most az úszónő egy olyan fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen nemcsak szexi, de sugárzóan boldognak is tűnik. TV + Sztárok--Hosszú Katinka sugárzóan boldognak és szexinek tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20180702-hosszu-katinka-sugarzoan-boldognak-es-szexinek-tunik.htmlAki követi a Hosszú Katinkával kapcsolatos történéseket, már tudja, hogy kapcsolata Shane Tusuppal véget ért, elválnak. Most az úszónő egy olyan fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen nemcsak szexi, de sugárzóan boldognak is tűnik. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: Nyelves csókot váltott a lelátón Maradona és kedvese, Rocio Olivahttp://www.life.hu/sztarok/20180702-focivb-2018-nyelves-csokot-valtott-a-lelaton-maradona-es-kedvese-rocio-oliva.htmlNem rejtette véka alá érzelmeit a lelátón Diego Maradona az Argentína-Franciaország mérkőzésen. Szerelmével, a 27 éves Rocio Olivával vadul csókolóztak mindössze néhány centiméterre a brazil legendától, Ronaldótól. TV + Sztárok--







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.