Nem tetszik a rajongóknak a Schumacher-kiállítás

Sabine Kehm Michael Schumacher kiállítás Köln
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete megnyílt Michael Schumacher ereklyéiből összeállított kiállítás, a rajongók viszont csalódottak.

Kölnben nyílt meg az a kiállítás, amelyen Michael Schumacher ereklyéit nézhetik meg az érdeklődők. Annak ellenére, hogy a tárlat ingyenesen látogatható, a megnyitó óta eltelt hetekben csak nagyon kevesen keresték fel.

A rajongók, akik mégis elmentek, a szervezést kritizálják, mert mint mondják, olyan érzésük volt ott járva, mintha ez az egész nem egy szívből jövő gesztus lenne a család részéről. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a megnyitón Schumacher felesége és gyermekei sem voltak jelen. Pedig Sabine Kehm menedzser szerint a rokonok ezzel szeretnének köszönetet mondani a sportoló rajongóinak a támogatásért.


Az InTouch német magazin azt írja, ha látná, valószínűleg Schumachernek sem tetszene a kiállítás. A tárgyak mellett túl kevés információ található, rosszul vannak elhelyezve az ereklyék, ráadásul szerepel közöttük egy olyan overál is, amelyet Schumi soha nem viselt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.