Cinthya Dictator nem hagyta szó nélkül kommentelője bántó megjegyzését

sértés kinézet Cinthya Dictator hozzászólás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször bántották már Cinthya Dictatort vékony testalkata miatt, most azonban egy hozzászóló túl messzire ment. Cinthya megvédte magát és udvariasan megkérte a kommentelőt, hogy ne szomorítsa el. 

Alig 1 napja tett ki egy fotót Instagram-oldalára Cinthya Dictator, amelyhez egy kommentelő máris rosszalló hozzászólást fűzött. A médiatervező művészt többször kritizálták már vékony testalkata miatt, ám a mostani hozzászólónak mással akadt problémája - szúrta ki a Ripost.

Cinthya a következőket írta fotójához: "Kislánykorom óta tudom és elfogadtam, hogy nem vagyok a köznapi érteleben szép. Viszont mióta a nyilvánosság jelen van az életemben azóta gyakran elmegy az önbizalmam. Nálam az ideális én szellemi értelemben értendő. Nagyon kàrtékony dolognak tartom a szépítő effekteket és a vastag kontur sminkeket hiszen egyre távolabb sodor a valóságtól. Ezen a képen jól látszanak a vonásaim és nem szeretnék másnak tűnni mint aki vagyok. Ugyanakkor szép fényben készült ez a fotó. Minden kritika ellenére elönyös kép a valóságról."

A kommentelő azonban nem volt elégedett a fotóval. A következőképp kritizálta a frissdiplomás Cinthya Dictatort: "Jessszusom...bocsánat, hogy ezt írom, de miért elvezed, hogy ilyen képeket töltesz fel, amin már elnézest, de egyáltalan nem nézel ki jól! Szerintem térj vissza a nőies kinézethez, szerintem lelkileg is jobban lennél, ha egy szebb lány nezne vissza a tükörből..."

Cinthya úgy gondolta, nem hagyja szó nélkül a bántó megjegyzést, és udvariasan megkérte a hozzászólót, hogy ne bántsa.

"Ezen a képen gyakorlatilag semmi nincsen, ami szebbé vagy csányábbá tenne. Itt az arcom teljes valojaban látszik. Én igyekszem elfogadni az arc karakteremet és nem megmásítani. Ha ennyire kellemetlen látványt nyújtok, akkor kérlek, inkább menj tovább. Ne szomoríts el" - írta Cinthya Dictator.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.