Foci-vb: kiderült, melyik csapatnak van a legnagyobb esélye az aranyra

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini -
Brazília foci-vb 2018 foci-vb elemzés esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gracenote amerikai adatelemző cég szerint Brazília csapat nyeri meg a focivébét.

Pontosan is kiszámolták, hogy a braziloknak 31 százalék az esélyük arra, hogy július 15-én megnyerjék a tornát. Az elemzések szerint Neymarék legnagyobb ellenfele a francia csapat, az ő esélyük a győzelemre 13 százalék. Angliának 12, Belgiumnak 11 százaléka van a vébé aranyérmére. A lista végén a házigazda oroszok és a svédek állnak, nekik csak 6 százalék jutott - írja a Blikk.

A brazilok a legesélyesebbek a világbajnoki címre Forrás: AFP/Fabrice Coffrini
Nádai Anikót és új párját Kovács Dóri hozta összehttp://www.life.hu/sztarok/20180704-nadai-anikot-es-uj-parjat-kovacs-dori-hozta-ossze-baratsag.htmlNádai Anikó újabb részleteket árult el új párjáról: kiderült, hogy a szerelmeseket a műsorvezető legjobb barátnője hozta össze. TV + SztárokOrigoMost először posztolt fotót szerelméről Fenyő Ivánhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-most-eloszor-posztolt-fotot-szerelmerol-fenyo-ivan-hazassag.htmlEddig még soha nem posztolt fotót szerelméről Fenyő Iván. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy végre követőinek is mutasson egy sejtelmes képet párjáról. TV + SztárokOrigoKét férfi is küzd Jennifer Aniston kegyeiérthttp://www.life.hu/sztarok/20180704-ket-ferfi-is-kuzd-jennifer-aniston-kegyeiert-randi.htmlJennifer Aniston újra randizgat, és úgy tűnik, ketten is komolyan érdeklődnek a színésznő iránt. TV + Sztárok--Így néz ki ma Málnai Zsuzsa színésznő, bemondóhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-igy-nez-ki-ma-malnai-zsuzsa-szineszno-bemondo.htmlMálnai Zsuzsa az ország egyik legkedveltebb hangja, aki korábban nem csak színésznőként kamatoztatta tehetségét: egy rövid ideig bemondóként is dolgozott. TV + SztárokOrigoKöllő Babettért rajongtak a fiatalok a VOLT Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-kollo-babettert-rajongtak-a-fiatalok-a-volt-fesztivalon.htmlA VOLT Fesztiválon tartott előadást Köllő Babett. Nagy meglepetésére rengeteg fiatal volt rá kíváncsi. Legalább annyi ideig dedikált és szelfizett, mint ameddig az előadás tartott. TV + SztárokOrigo15 év után lánya oldalán tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-15-ev-utan-lanya-oldalan-tert-vissza-a-kepernyore-rokusfaly-pal.htmlA Petőfi TV műsorán, az Én vagyok itt című műsorban tért vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. A lányával, Lilivel közösen vezették a műsort. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.