Ambrus Attila újra tárgyalásra megy, elvették a jogosítványát

ittas vezetés rendőrség Viszkis Ambrus Attila jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkoholt fogyasztott a Viszkis, Ambrus Attila, majd volán mögé ült. A rendőrök szinte azonnal megszondáztatták, elvették a jogosítványát. Most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség.

"Három napig voltam egy rendezvényen, szombatról vasárnapra pedig az autómat akartam átvini a szállásomra, mert nem akartam otthagyni, ahol parkoltam, mivel ott már nem őrizték" - mondta a Ripostnak a Viszkis. A lap úgy tudja, hogy most gyanúsítotti kihallgatásra idézte a rendőrség. Ambrus Attila ugyanis néhány hete egy szegedi fesztiválon vett részt, ahol a Tisza partján parkolt, át akarata vinni autóját a szállására, ám a rendőrök megszondáztatták. Előzőt este ivott 2 pálinkát, ami hajnalban még kimutatható volt szevezetében.

Ambrus Atilla fazekasmesterként is járja az országot Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"Gyakorlatilag mindenkit szondáztattak, tehát nem engem szedtek ki a sorból, ők csak végezték a dolgukat, nem is lázadtam ez ellen, volt bennem alkohol" - osztotta meg a lappal a Viszkis, akit most egy sofőr vagy felesége szállít. Ambrus fazekasmesterként járja az országot, így elengedhetetlen számára az autó, de úgy tűnik, egyelőre ez még így marad. "Valószínűleg lesz még tárgyalás, majd akkor kiderül" - mondta.

Aprócska fürdőruhában mutatta meg formás fenekét Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-aprocska-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-labancz-lilla.htmlIdomait tekintve lassan valóban a magyar Kim Kardashiannak nevezhetjük Labancz Lillát, aki most meg is mutatta formás fenekét. TV + SztárokOrigoMellőzöttsége miatt akart kétszer is öngyilkos lenni Paudits Bélahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-mellozottsege-miatt-akart-ketszer-is-ongyilkos-lenni-paudits-bela-szinesz.htmlKétszer is megpróbálta eldobni magától az életét Paudits Béla. A méltatlan körülmények között tengődő színészt mindkétszer megmentették. TV + Sztárok--Eredetileg Kovács Kati kapta volna a Sohase mondd! című dalt: lemondta, Hernádi vitte sikerrehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-eredetileg-kovacs-kati-kapta-volna-a-soha-se-mondd-cimu-dalt-hernadi-judit.htmlKevesen tudják, hogy eredetileg Kovács Kati adta volna elő a Sohase mondd! című tangót, de az utolsó pillanatban lemondta a felvételt, és a fiatal Hernádi Judit ugrott be helyette. A dal szövegét az a Verebes István írta, aki nem gondolta, hogy a szerzeményükből ekkora sláger lesz. TV + Sztárok--Anyagi okokból került veszélybe Gáspár Bea leendő lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-anyagi-okokbol-kerult-veszelybe-gaspar-bea-leendo-lakasetterme-de-keresgel.htmlKomoly akadályba ütközött Gáspár Bea. Egy ideje próbálja ugyanis megtalálni a megfelelő helyszínt budapesti lakásétterméhez, de eddig nem járt sikerrel, ugyanis a jobb ingatlanok megfizethetetlenek számára. TV + Sztárok--Olaszországban nyaral Kiszel Tünde és lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-olaszorszagban-nyaral-kiszel-tunde-es-lanya-donatella.htmlA naptárceleb mindig is szerette megörökíteni a nyaralásaikat. Most sem tesz másképp. TV + SztárokOrigoZsédával beszélgetett Ábel Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-zseda-enekesnovel-beszelgetett-abel-anita.htmlAz Anita Storyjában Ábel Anita ezúttal Zsédát faggatta. Sok egyéb mellett kiderül, mennyire fontos volt Zsédának, hogy énekesnő legyen, mi mindent megtett azért, hogy feljusson minden héten Budapestre a tanárnőjéhez, valamint egy keveset magánéletéről is beszélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.