Szörnyű balesetben vesztette életét a 30 éves YouTube-sztár, Ryker Gamble

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
youtuber YouTube halál baleset internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 éves korában egy tragikus baleset következtében elhunyt Ryker Gamble YouTube-sztár.

A High On Life nevű népszerű YouTube csatorna készítője, Ryker Gamble társaival együtt a Kanada nyugati részén lévő Shannen Falls vízesés tetején lévő tóban mártózott meg, ám túl közel merészkedtek a széléhez, a víz áramlása lesodorta őket és 30 méter magasról a mélybe zuhantak.

A Mashable azt írja, a három holttestet a mentőcsapatok találták meg. A 30 éves youtuber halálhírét az AP hírügynökség is megerősítette.

Exe zaklatja Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20180706-exe-zaklatja-vamos-erikat-musorvezeto.htmlSzakított 9 évvel fiatalabb párjával, Vámos Erika. A TV2 műsorvezetőjének exe meglehetősen nehezen viselte az elválást... TV + Sztárok--Zacher Gábor elárulta: nagyon veszélyes a tinik között a közösségi médiahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-zacher-gabor-elarulta-nagyon-veszelyes-a-tinik-kozott-a-kozossegi-media.htmlZacher Gábor, toxikológus az internet veszélyeiről mesélt.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi smink nélkül, hatalmas mellekkel köszöntötte a napfelkeltét Indonéziában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180706-bodi-sylvi-smink-nelkul-hatalmas-mellekkel-koszontotte-a-napfelkeltet-indoneziaban-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal Indonéziában lovagolja a hullámokat. Így ébredt.TV + SztárokOrigoGalambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi házassági évfordulót ünnepel, de nem nősül újrahttp://www.life.hu/sztarok/20180706-galambos-lajos-alias-lagzi-lajcsi-hazassagi-evfordulot-unnepel-de-nem-nosul-ujra.htmlGalambos Lajos és felesége az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen mentek keresztül. Szövetségük viszont erősebb mint valaha. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHavas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-havas-henrik-ugy-veli-jo-a-genetikaja-a-szexualis-zaklatasokrol-is-beszelt.htmlHavas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNagyon hasonlít egymásra Hujber Feri és Paudits Béla életútjahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-nagyon-hasonlit-egymasra-hujber-feri-es-paudits-bela-eletutja-parhuzam.htmlRémisztően hasonló Hujber Feri és Paudits Béla életútja. Tanulmányaikban és karrierjükben is több közös pont fedezhető fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.