Vasvári Vivien hatalmas szülinapi bulit csapott kislányának, Arianának

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
Vasvári Vivien hercegnő család Feleségek luxuskivitelben születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kislánya 4 éves lett. A család hatalmas bulival ünnepelte a nagy napot.

Hercegnős szülinapi bulit rendeztek Vasvári Vivienék kisálnyuknak, Arianának. A kislány 4 éves lett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője pedig hatalmas gyerekzsúrt adott.

A bulin ott volt a sorozatból ismert barátnője, Smaltig Dalma és családja is.

"Nagyjából 35 gyerek és 70 felnőtt jött össze. A buli tematikáját Ariana kedvencei határozták meg, így elég csajos lett, természetesen a kedvenc Disney hercegnői és Peppa malac is feltűnt" - mondta a Blikknek a luxusfeleség.

Vasvári Vivien és kislánya, Ariana Forrás: instagram.com/vasvarivivien

Ariana rengeteg ajándékot kapott a vendégektől, ám szülei még várnak a nagy meglepetéssel. "Egy csúszdás, hintás játszóházat kap majd, egyelőre azonban nem volt időnk beszerezni, de azt hiszem, kapott annyi játékot, amivel átvészeli, míg elkészül a kis játszótere" - mondta Vasvári Vivien.

Ha szeretnéd megnézni a buliról készült képeket, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.