Munkával tölti az idei nyarat Trokán Péter: hamarosan egy új sorozatban tér vissza a tévéképernyőkre.

A Szomszédok Szelényi Jánosaként ismerte meg az ország Trokán Pétert, később pedig a Barátok köztben is játszott. Most pedig egy hatvan részes sorozatban kapott szerepet.

"Most egy hatvanrészes sorozatban dolgozom, összesen három hónapig tart a forgatás Budapesten. Nehéz menet, mert sok jelenetben vagyok benne, reggeltől estig folyik a munka, utána pedig megyek haza, és szöveget tanulok. Emellett a köztévé új, Béres Józsefről szóló filmben is feltűnök majd. Ez így napi tizennégy órát tölt ki, de véletlenül se szeretnék panaszkodni. Jó szerepre sosem mondok nemet, ez pedig egy fantasztikus sorozat lesz, és a csapat is tökéletes" - mondta a Blikknek a Jászai Mari-díjas művész. Így viszont kevesebb ideje jut a balatoni pihenésre, nem tud annyi időt Paloznakon tölteni, ahova nyaranat költöznek.

Trokán Péter egy új sorozatban tér vissza a képernyőreForrás: Facebook/Fem3Café


"Szerencsére a lányok gyakran jönnek le nyáron, sőt, mivel Anna (Trokán Anna színésznő - a szerk.) már édesanya, így az unokám is elég sok időt tölt velünk. Károly még csak tíz hónapos, de már a másfél éveseknek való játékokat szereti. Imád mindent, amit szerelni kell vagy összerakni, igazán férfias kisgyerek. Már várom, hogy nagyobb legyen, és tudjunk együtt horgászni, megmutathassam neki a világ dolgait, továbbadjak neki valamit a tudásomból. Persze félre ne értsen senki, imádom, hogy nekem lányaim vannak, de egy fiúunoka mégiscsak más. Nem egyszerű tartani vele a lépést, sokszor elfáradok. Nem vagyok fiatal, könnyebben kimerülök, de minden pénzt megér, hogy az unokámmal lehetek"
- mesélte a büszke napgypapa.