Új sorozatban tér vissza a képernyőre Trokán Péter

Forrás: Facebook/Fem3Café -
sorozat Trokán Péter Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkával tölti az idei nyarat Trokán Péter: hamarosan egy új sorozatban tér vissza a tévéképernyőkre.

A Szomszédok Szelényi Jánosaként ismerte meg az ország Trokán Pétert, később pedig a Barátok köztben is játszott. Most pedig egy hatvan részes sorozatban kapott szerepet.

"Most egy hatvanrészes sorozatban dolgozom, összesen három hónapig tart a forgatás Budapesten. Nehéz menet, mert sok jelenetben vagyok benne, reggeltől estig folyik a munka, utána pedig megyek haza, és szöveget tanulok. Emellett a köztévé új, Béres Józsefről szóló filmben is feltűnök majd. Ez így napi tizennégy órát tölt ki, de véletlenül se szeretnék panaszkodni. Jó szerepre sosem mondok nemet, ez pedig egy fantasztikus sorozat lesz, és a csapat is tökéletes" - mondta a Blikknek a Jászai Mari-díjas művész. Így viszont kevesebb ideje jut a balatoni pihenésre, nem tud annyi időt Paloznakon tölteni, ahova nyaranat költöznek.

Trokán Péter egy új sorozatban tér vissza a képernyőre Forrás: Facebook/Fem3Café


"Szerencsére a lányok gyakran jönnek le nyáron, sőt, mivel Anna (Trokán Anna színésznő - a szerk.) már édesanya, így az unokám is elég sok időt tölt velünk. Károly még csak tíz hónapos, de már a másfél éveseknek való játékokat szereti. Imád mindent, amit szerelni kell vagy összerakni, igazán férfias kisgyerek. Már várom, hogy nagyobb legyen, és tudjunk együtt horgászni, megmutathassam neki a világ dolgait, továbbadjak neki valamit a tudásomból. Persze félre ne értsen senki, imádom, hogy nekem lányaim vannak, de egy fiúunoka mégiscsak más. Nem egyszerű tartani vele a lépést, sokszor elfáradok. Nem vagyok fiatal, könnyebben kimerülök, de minden pénzt megér, hogy az unokámmal lehetek"
- mesélte a büszke napgypapa.

Foci vb: Beckham és Ibrahimovic is fogadtak a mai meccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20180707-beckham-es-ibrahimovic-fogadtak-az-angolsved-meccs-elott.htmlSzombat délután 16:00-tól Svédország játszik Angliával, Zlatan Ibrahimovic pedig ennek kapcsán fogadást ajánlott David Beckhamnek. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle nem fogja meg egymás kezét a királynő előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180707-harry-herceg-es-meghan-markle-nem-fogja-meg-egymas-kezet-a-kiralyno-elott.htmlSussex herceges és hercegnéje, azaz Harry herceg és Meghan Markle nem fogják meg egymás kezét a királynő jelenlétében - szúrták ki a szemfüles szakértők. Most az is kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Pártos Csilla és új párja interjú adott a Balaton Soundonhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-partos-csilla-es-uj-parja-interju-adott-a-balaton-soundon.htmlPártos Csilla és új párja a Balaton Soundon bulizott, ott adtak interjút a Borsnak. Pécsi Ildikó volt menye elmondta, hogy már új életet kezdett, és arról is beszélt, hogy neki már nem a ház a lényeg.TV + SztárokOrigoBalaton Sound 2018: exkluzív interjút adott Jonas Bluehttp://www.life.hu/sztarok/20180707-balaton-sound-2018-exkluziv-interjut-adott-jonas-blue.htmlNem először érkezett Magyarországra Jonas Blue. A Balaton Soundon lépett fel, ahol exkluzív interjút adott lapunknak. Mesélt a dj-k play gombos botrányáról, és a legextrém rajongóiról is sztorizott. TV + Sztárok--Balaton Sound 2018: VV Soma csempészi a piát a fesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20180707-balaton-sound-2018-vv-soma-csempeszi-a-piat-a-fesztivalra.htmlSoma, a Való Világ egykori nyertese milliós nyereménye ellenére csempészi az italt a Balaton Soundra. Kameránknak arról is beszélt, mennyire nyomulnak rá a csajok, és azt is elárulta, miért szeret járni a Soundra. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta, hogy anyagilag hiányzik-e neki a tévézéshttp://www.life.hu/sztarok/20180707-demcsak-zsuzsa-elarulta-hogy-anyagilag-hianyzike-neki-a-tevezes.htmlA Bors készített interjút Demcsák Zsuzsával. Kérdezték arról is, hogy miből él mostanság, illetve nem hiányzik-e neki anyagilag a tévézés.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.