Elbukhatja a kártérítést Rékasi Károly

műtét kártérítés baleset per motor Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly bajba kerülhet Rékasi Károly amiatt, hogy 2016 márciusában idő előtt kezdte el terhelni a balesetben megsérült, műtött lábát. Emiatt a kártérítési pert is elvesztheti - írta meg a Bors.

Még nem született ítélet Rékasi Károly balesetének ügyében, a bíróság még nem döntött, hogy a színész vagy R. Miklós a hibás. A lapot az autós ügyvédje, dr. Mohácsy Lénárd tájékoztatta arról, hogy áll az ügy:
"Még nem történt meg az ügyben a bűnösség megállapítása, addig pedig nem fizet a biztosító senkinek. Vagyis még azt sem állapították meg, hogy ki volt a balesetben a hibás. Június utolsó hetében azt hittük, végre pont kerülhet az ügy végére, de mivel nem jelent meg a bíróságon a berendelt műszaki szakértő, így nem tudtunk érdemben továbblépni, a tárgyalást elnapolták szeptemberre. Több szakértő, orvos és műszaki is dolgozik az ügyön. Ez csak elsőre volt egy egyszerű helyzet, valójában azonban egy nagyon bonyolult közlekedési balesetről beszélünk. A felelősség megállapítása éppen ezért nem lesz egyszerű, ahogy utána a kártérítés kérdése sem."

Rékasi Károly elbukhatja a nagy összegű kártérítést


Az ügyvéd szerint hosszú lesz a jogi procedúra, mert fellebbezésekre lehet számítani.

Rékasi Károly súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben: hat csontja eltört, az egyik lába pedig négy centivel rövidebb lett. Lábának rövidülése egy fertőzés és egy csavartörés miatt következett be, amiről az ügyvéd azt gondolja, hogy nem feltétlen a baleset következménye, hanem azért történt, mert a színész túl korán kezdte terhelni a lábát. Az ügyvéd úgy tudja, hogy Rékasinak lovasbalesete is volt a műtétje után, de ezt a színész cáfolta. Rákasi Károly azonban korábban maga nyilatkozta, hogy rosszul viselte a rehabilitációt, és korábban ment vissza a Barátok köztbe forgatni, mint szabadott volna. Egyszer onnan vitte el a mentő, mert vérezni kezdett a sebe. Ha bebizonyosdik, hogy a színész maga is okozója jelenlegi állapotának, akkor eleshet a nagy összegű kártérítéstől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.