Gyakorlatilag felrobbantotta az internetet az a hír, miszerint Justin Bieber eljegyezte barátnőjét, Hailey Baldwint. Senki nem gondolta, hogy kapcsolatuk ilyen komoly.

Talán végleg véget ér Justin Bieber és Selena Gomez évődése, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a 24 éves énekes a Bahamákon eljegyezte jelenlegi barátnőjét, a 21 éves Haliey Baldwint. Senki nem hitte, hogy egyszer eljön az a nap is, amikor nem Selena és Justin újabb kibékülése vagy szakítása miatt lesz hangos a sajtó, hanem egyikük új kapcsolata miatt.

Justin Bieber eljegyezte barátnőjétForrás: AFP/2017 Getty Images/Stuart Franklin

Pedig így van. Justin Bieber eljegyzésének híre felrobbantotta az internetet, hiszen ez olyan lépés a balhés énekestől, amire senki nem számított.

Hailey Baldwin (@haileybaldwin) által megosztott bejegyzés,

Persze nem is örül neki mindenki, a Selena és Bieber szerelméért szorítók komolyan gyászolják az egykori párt és azt, hogy már soha nem lesznek együtt. Mások természetesen boldogok, hogy a szerelmesek új szintre lépnek, bár egyelőre egyikük sem erősítette meg az eljegyzés hírét. Állítólag azonban Justin nyilvánosan, egy étteremben tette fel barátnőjének a nagy kérdést mindenki szeme láttára, édesapja pedig egy sejtelmes fotót tett közzé az Instagramon azzal, hogy nagyon várja a következő fejezetet, és, hogy nagyon büszke fiára!

Jeremy Bieber (@jeremybieber) által megosztott bejegyzés,