Jön a vérhold, amit egyesek a végítélet hírnökének tartanak

Forrás: GoldenWolf95\\Deviantart -
csillagászat vérhold jelenség végítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra megfigyelhetjük a különös csillagászati jelenséget, a vérholdat, amit egyesek a végítélet hírnökének tartanak. De mi is ez tulajdonképpen?

Újra láthatjuk a vérholdat július 27-én - írja az Express. A cikk szerint ezt egyesek a végítélet hírnökének tartják, amit már a Bibliában is megjósoltak.

2014-ben és 2015-ben négy efféle holdfogyatkozás volt, amely két lelkipásztor Mark Biltz és John Hagee szerint egyértelműen a világvége biztos jele. A négy jelenség együttese volt a hold tetrád. De mi is ez valójában?

Nem kell tartanunk a vérholdtól Forrás: GoldenWolf95\\Deviantart

Valójában egy teljesen átlagos csillagászati jelenség, amely minden évben látható egy vagy két alkalommal. Holdfogyatkozásnak is nevezik. És, hogy mi okozza? Amikor a Hold a Föld és a Nap közé kerül és a Föld árnyékot vagy félárnyékot vet a Holdra.

Thaiföldi mentőakció: mindenkit kimentettek a barlangbólhttp://www.life.hu/news/20180710-thaifoldi-mentoakcio-kimentettek-az-osszes-fiut-a-thaifoldi-barlangbol-az-edzo-maradt-utoljara.htmlHamarosan befejeződik a thaiföldi mentőakció utolsó, harmadik szakasza is. A profi búvárokból álló mentőcsapat kihozta a barlangból az összes gyereket, már csak az edző van hátra.News--Íme, a 10 leggyakoribb indok, amik miatt a nők elválnak a férjüktőlhttp://www.life.hu/news/20180710-ime-a-10-leggyakoribb-indok-amik-miatt-a-nok-elvalnak-a-ferjuktol.htmlSok házasság nem tart a sírig, a holtomiglan holtodiglannak hamarabb véget vet egyik, vagy másik fél. Az okok különbözőek, de egy kutatás rávilágított a 10 leggyakoribb indokra, amik miatt a nők véget vetnek a házasságuknak. NewsOrigoSzünetel a vonatközlekedés a Déli pályaudvaronhttp://www.life.hu/news/20180710-szunetel-a-vonatkozlekedes-a-deli-palyaudvaron.htmlA MÁV közleménye szerint a felsővezeték ellenőrzéséig a vonatok Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek.News--Feltépte a bika a félszemű matador fejbőrét, visszatér a ringbe: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180710-feltepte-a-bika-a-felszemu-matador-fejboret-visszater-a-ringbe-video-18.htmlNegyven öltéssel varrták össze a félszemű matador, Juan Jose Padilla fejét, miután felöklelte a bika. A matador nem nyugszik, pénteken visszatér a ringbe, hogy utoljára megküzdjön a bikával. News--Földönkívülire lelt a NASA egyik felvételén az UFO-vadászhttp://www.life.hu/news/20180710-foldonkivulire-lelt-a-nasa-egyik-felvetelen-az-ufovadasz.htmlHalott UFO hatalmas fehér pénisszel: állítólag ezt látta egy UFO-vadász blogger a NASA Mars bolygón készült felvételén. Azt is megmagyarázta, miért nem bomlott le a test. NewsOrigoThaiföldi mentőakció: megkezdődött az újabb mentési művelethttp://www.life.hu/news/20180710-thaifoldi-mentoakcio-megkezdodott-az-ujabb-mentesi-muvelet.htmlMegkezdődött az újabb, harmadik mentési művelet kedden a thaiföldi Tham Luang barlangrendszernél, hogy kihozzák a még bennlévő négy gyereket és edzőjüket - közölte kedden a műveletet irányító tartományi kormányzó.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.