Az orvos, akit azzal vádolnak, hogy veszélyeztette Michael Jackson életét, most azzal robbantott bombát, hogy elmondta: szerinte Joe Jackson kémiailag kasztrálta a fiát. 

Többször beszélt arról Michael Jackson, hogy édesapja milyen kemény kézzel fogta őt és testvéreit. Egy alkalommal Oprah Winfrey-nek például elmondta, hogy amíg a testvéreivel gyakoroltak a The Jackson Five nevű formációval, az apja nadrágszíjjal a kezében ült a fotelben. Azzal fenyegette őket, ha nem csinálják jól, az övvel veri meg őket. 

Michael Jackson és apja Joe JacksonForrás: AFP/2005 Getty Images/Carlo Allegri

A Mirror cikke szerint a Michael életének veszélyeztetésével vádolt orvos, Conrad Murray most azt állítja, hogy a nemrég elhunyt Joe Jackson kémiailag kasztrálta a pop királyát.

Murray szerint, amikor a kis Michael még csak 12 éves volt, Joe hormoninjekciókat adott neki, hogy elmúljanak a pattanásai és megmaradjon a magas hangja. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Michael meddő lett volna: kémiai kasztrálás esetén hosszabb kihagyás után javulhat, sőt teljesen vissza is térhet a nemzőképesség.