Szinetár Dóra egy színes nyakbavalós fotóval jelezte a Facebookján, hogy támogatja a melegfelvonulást. A rajongói közül többen kiakadtak: a színésznő pedig nem hagyta ezt szó nélkül. 

Dóra Instagramra (és a Facebookra is) posztolt képe nagy vihart kavart: többen kommentelték, hogy nem értenek egyet a Pride-dal, de az összes hozzászólást Dóra képe mellett elolvashatod. 

A színésznő a kommentekre a Facebookján reflektált. "Amikor bukósisak mögé rejtőzött, bőgő hangú motorokon ülő agresszív, soviniszta alfa-hímek (...) próbálják megfélemlíteni az amúgy zömében kulturált európai módjára sétáló melegeket, akkor úgy érzem, ki kell állnom mellettük. Legalább egy fotó erejéig. Akit pedig azért veszítek el az oldalt követők közül, mert ezt a fotót sem képesek tolerálni, azért biztos, hogy nem kár. Legalább legközelebb ennyivel kevesebb negatív megjegyzést fogok kapni a volt házasságaim, a gyerekeim és a foglalkozásom kapcsán. Mert az ELFOGADÁS az ELFOGADÁS. A GYŰLÖLKÖDÉS pedig GYŰLÖLKÖDÉS" - rta többek között,