Cameron Diaz és Benji Madden kapcsolata nem fenékig tejfel, a feszültségeket pedig a firenzei nyaralásukon sem tudták félretenni. Mindenki szeme láttára üvöltöztek egymással.

Cameron Diaz és Benji Madden Firenzében szerették volna kipihenni a fáradalmakat, valamint kicsit újra egymásra találni, de ez nem igazán sikerült. Annyira összevesztek ugyanis, hogy a végén nyilvánosan üvöltöztek egymással. Az egész egy romantikusnak szánt vacsorával kezdődött, amely végül nem olyan lett, amilyenre Cameron Diaz tervezte, Benji ugyanis meghívott egy baráti házaspárt.

Cameron és Benji nyaralása nem volt felhőtlenForrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Ngre Rolo

Cameron agya teljesen eldurrant, hiszen ő a kapcsolatukat akarta volna rendbetenni, nem pedig jópofizni. Tetézte a dolgokat, hogy a házaspárnak gyermeke is volt. A színésznő úgy érezte, az ő tökéletes boldogságuk sok most neki, ezért faképnél hagyta őket. A parkban Diaz és férje üvöltöztek egymással, csúnya szavak hangzottak el és bizony könny is folyt. A színésznő a szállodában minden cuccát összepakolta és a hallban várakozott az OK! Magazin szerint, de végül mégis visszament férjéhez.