A nagykőrösi Horvát Alexandra ismeretlen helyre távozott Pintér Alex nevű barátjával július 9-én. Tartózkodási helyükről azóta nincs hír. A rendőrség keresi az eltűnt fiatalokat, a lakosság segítségét kérik. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Horvát Alexandra 2018. július 9-én otthonából ismeretlen helyre távozott Pintér Alex nevű barátjával és az azóta eltelt időben a fiatalok nem adtak életjelet magukról. A felkutatásukra tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre - írja a Police.hu.

Horvát Alexandra körülbelül 150 centiméter magas, 45-50 kilogramm testsúlyú, vékony testalkatú. Vállig érő, vörösre festett hajat visel, amelyet jobb szemmagasságban elfésül. Szeme színe kék, fülében kék és rózsaszín fülbevalót viselt. Nyaka jobb oldalán 5 centiméter nagyságú műtéti heg látható. Eltűnésekor fekete tornacipőt, fekete nadrágot és fekete pólót viselt, melyen elöl fehér színű „IN W##D" feliratú vadkender növény ábrája látható. Egy fekete-lila színű hátitáskát is magával vitt távozásakor.

Horvát AlexandraForrás: Police.hu

Pintér Alex 170 centiméter magas, 60-65 kilogramm testsúlyú, vékony és szikár testalkatú. Haja jelenleg egészen rövidre nyírt, esetenként fejét kopaszra borotválja. Szeme színe kék, bal fülében fekete fülbevaló-fültágító van, bal arcfelén és a nyaka jobb oldalán 5 miliméter nagyságú anyajegyek láthatók. Fekete magasszárú tornacipőt, fekete melegítőalsót és fekete galléros, baloldalon fehér feliratú pólót viselt eltűnésekor. Egy kék farmeranyagból varrott, málhazsákszerű táskát is magával vitt távozásakor.

Pintér AlexForrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személyeket felismeri vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nagykőrösi Rendőrkapitányságon (Nagykőrös, Kecskeméti út 4. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú" zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.